Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fényképes ajándékok

Fényképes ajándéktárgyaink nagy részét hozott fényképből készítjük, az üzletben 1-2 darabig akár 10-20 perc alatt is.

Fényképes bögre ajándékFényképes bögre

Fényképes kötény ajándékFényképes kötény

Fényképes párna ajándékFényképes párna

Fényképes naptár ajándékFényképes falinaptár

Fényképes egérpad ajándékFényképes egérpad

Fényképes puzzle ajándékFényképes puzzle

Figyelem!

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

 

Miért pont a fényképes pólók?

Miért pont a fényképes pólók? A pólók a legalapvetőbb ruhadarabok közé tartoznak. Olyan ruhadarabok, amiket férfiak és nők is hordhatnak, akár ugyanazt a modellt, hiszen a fazonban általában nincsenek számottevő különbségek.

A pólókból készülhet szűk vagy bő, színes vagy fekete, mintás vagy egyszínű. A tömeggyártásban készült pólók mellett ma már lehetőség van egyedi darabokat is készíttetni. Ezeket díszíthetjük például saját fényképekkel.

Forduljon hozzánk bizalommal és készíttesse el velünk saját, egyedi fényképes pólóját! Miért jó egy fényképes póló? Mert olyan, amilyen Önnek lesz, másnak biztosan nincs. Egy szívének kedves kép, egy vicces fotó, egy szép tájkép ugyanúgy kerülhet rá, mint kedvenc kutyusa vagy egy emlékezetes nyaralásra utaló fénykép. A lehetőségek végtelenek, az eredmény csak az Ön fantáziáján múlik. Az általunk készített fényképes pólók kiváló minőségűek, nem repedeznek, mosógépben moshatóak, a hosszabb használatot is jól bírják. Ajándéknak, reklám ajándéknak, csapat pólónak, különleges eseményre vagy saját részre egyaránt jó választás a fényképes póló!

 

 

Menüpontok