Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fényképes párna

Üzletünkben több fajta párna is kapható.

A pamut kispárna erős anyagból készül 30 x 30 cm-es méretben, melyhez hozzátartozik a párnabelső. Tépőzárral zárható. A nyomat maximális mérete 20 x 25 cm. Transzfer, flex és flock technikákat tudunk alkalmazni a pamut párna nyomtatáshoz. Fehér, piros, királykék és fekete színben kapható.

parna-nyomtatas.jpg

A szatén párna 40 x 40 cm-es (3.790 Ft) vagy 30 x 30 cm (2.990 Ft), fehér színű, melyhez hozzátartozik a párnabelső. Cipzárral zárható. A nyomat maximális mérete A3 (30x40 cm) vagy A4 (20x29 cm). Szublimációs technikával tudunk nyomtatni erre a típusú párnára, a nyomat tartós, gépben mosható, nincs plusz érezhető felület.

nagy-szaten-parna.jpg

Üzletünkben van szív alakú szatén párna, melynek széles piros fodorral vannak díszítve és sima párna díszítés nélkül. Mérete 35 x 35 cm. A nyomat maximális mérete 23 x 18 cm. Egyik oldalán cipzárral lehet zárni. A szív alakú párnabelső hozzátartozik. Csak fehér színben kapható.

sziv-parnak.jpg

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

A párna nyomtatás 15 perc alatt készül el.

Fényképes párnák

ÁRLISTA

Figyelem!

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).