Digitális nyomtatás

Direkt nyomtatásnak is szokták nevezni, mivel a festék közvetlenül a pólóra kerül egy tintasugaras textilnyomtató segítségével. Ezzel az eljárással fotó minőségű képeket, színátmenetes grafikákat tudunk nyomtatni bármilyen egyszínű pólóra, akár feketére is. Az eljárás nagyon tartós nyomatot képez a pólón.

Fehér vagy világos színű póló esetén nincs semmiféle plusz felület, így kényelmes viseletet biztosít, nem repedezik a nyomtatott felület. Fekete vagy sötét színű póló esetén először egy áttetsző anyaggal előkezeljük a pólót, mely az első mosás alkalmával távozik, sértetlenül hagyva a kép minőségét és a póló anyagát. Ezután egy fehér alapozó festék kerül a felületre, ennek van egy minimális vastagsága, de még így is vékonyabb a felület, mint a hagyományos szitanyomtatási technológiánál. A sötét színű pólóra nyomtatott kép sem repedezik. A festék vízalapú, bőrbarát, így gyermekruhákra is alkalmazható.

Az elkészült nyomtatás minősége függ a grafika minőségétől. Ajánlott a nagy felbontású fénykép, illetve grafika esetén a vektoros formátum. Maximálisan nyomtatható méret: 30 x 40 cm (A3).

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Ezt a technológiát legalább 70% pamutot tartalmazó anyagon tudjuk alkalmazni.

Mosási javaslat: kifordítva, maximum 30 Celsius fokon. Vasalni csak kifordítva szabad.

Elkészítési idő: fehér pólóra 20 perc, színes pólóra 1óra. (a megadott időintervallum a póló elkészítésére vonatkozik, nem az átvételre)