Kávés bögre nyomtatás

Fényképes kávés bögre nyomtatás kiskanállal és tányérral

Nyomtatható felület: 23*5 cm

Elkészítési idő: max. 1 óra

1 db kávés bögre ára nyomtatással együtt bruttó: bruttó 4.990 Ft

1 szett tartalma nyomtatással együtt: 6 db bögre, 6 db kanál, 6 db tányér: bruttó 26.500 Ft

Kávés bögre nyomtatás reklámajándékhoz!

Kávés bögre nyomtatás reklámajándék elkészíttetéséhez! A kávés termékekhez adjon ajándékba egy praktikus, logózott bögrét!

A kávés bögre nyomtatással stílusos reklámajándék készül, amit egy olyan promócióban tudsz sikeresen felhasználni, ahol a reklámozott termékhez ajándékot szeretnél csatolni. Egy nyereményjáték vagy egy promóció mind alkalmas arra, hogy többféle reklámajándékot is készíttessen egy cég, amit a logójával vagy a nevével is el tud látni. A kávés bögre nyomtatást ajánljuk a figyelmedbe, ha olyan terméket vagy szolgáltatást szeretnél népszerűsíteni, amiben a kávézás kapja a főszerepet. A webáruházunkban fényképekkel illusztráltuk, hogy milyen konyhai kiegészítőkből tudnak választani az ügyfelek a kávés bögre nyomtatáshoz. A bögre a kávé típusától függően lehet capuccinos vagy espressos kiegészítő is, ennek megfelelően lehet megrendelni a capuccino bögre nyomtatást vagy az espresso bögre nyomtatást is.

A bögrék capuccinos változatának és a nespresso-s bögrének is megadtuk a pontos méreteit, adatait, ennek köszönhetően minden megrendelő látni fogja, hogy mekkora a bögre és a felületre nyomtatható grafikához is mekkora mérettel tud számolni. A kávés bögre nyomtatást természetesen jól bevált, korszerű technológiával kivitelezzük, ami biztosítja, hogy a megrendelőink igényes reklámajándékot kapjanak kézhez. Egy logózott, feliratozott vagy tetszőleges grafikával ellátott bögre olyan reklámajándék, amit könnyen be tudsz építeni egy kampányba. A vásárlók örömmel veszik kézbe a bögréket, amiket a reggeli kávéhoz fel tudnak használni a megajándékozottak. A bögrékhez kiegészítő is jár, a termékekhez kanál és tányér is tartozik.

A Pólóparadicsom szolgáltatásairól, többek között a kávés bögre nyomtatásról is a honlapon találsz további információkat. Szívesen segítünk Neked abban, hogy a mennyiségben, minőségben és árban is a legkedvezőbb ajánlatot tudd kiválasztani a reklámajándék megrendeléshez. A személyre szabott ajánlatért lépj Velünk kapcsolatba telefonon vagy írj üzenetet!

Kávés bögre nyomtatás: egy kedves ajándék a kollégádnak

kávés bögre nyomtatás

A bögre nem egyedi ajándék, de néha ez a tökéletes választás. A kávés bögre nyomtatással a kollégáknak szánt meglepetés készül. 

A bögre olyan használati tárgy, amiből mindenkinek van sajátja egy munkahelyen. Senki nem iszik ugyanabból a bögréből, hiszen abból igazi perpatvar lenne.

A kollégádat szeretnéd meglepni egy praktikus kellékkel? Ne gondolkodj sokáig, mert egy új bögrével egyszerűen tudsz sikert aratni! Ne a boltokban keresgélj, inkább tervezd meg a kollégádnak szóló, egyedi, fényképes bögrét!  Egy vicces mintát vagy inspiráló feliratot is tehetsz a webshopunkból beszerezhető bögrére a fotó mellé.

Válassz egy komplett szettet, bögrével kiskanállal és kistányérral! A szettet nemcsak a reggeli napindító kávékhoz, de a szünetekben fogyasztott finomságokhoz is elő lehet venni. Ilyen bögréje biztosan nem lesz senkinek a kollégák közül.

A kávés bögre nyomtatáshoz több fajta bögrét is tudunk kínálni, nézd meg a választékunkat, ha magadnak vagy a család tagjainak is szeretnél fotóval vagy egyéb mintával díszített bögrét!