Kávés bögre nyomtatás

Fényképes kávés bögre nyomtatás kiskanállal és tányérral

Nyomtatható felület: 23*5 cm

Elkészítési idő: max. 1 óra

1 db kávés bögre ára nyomtatással együtt bruttó: bruttó 4.990 Ft

1 szett tartalma nyomtatással együtt: 6 db bögre, 6 db kanál, 6 db tányér: bruttó 26.500 Ft

Kávés bögre nyomtatás reklámajándékhoz!

Kávés bögre nyomtatás reklámajándék elkészíttetéséhez! A kávés termékekhez adjon ajándékba egy praktikus, logózott bögrét!

A kávés bögre nyomtatással stílusos reklámajándék készül, amit egy olyan promócióban tudsz sikeresen felhasználni, ahol a reklámozott termékhez ajándékot szeretnél csatolni. Egy nyereményjáték vagy egy promóció mind alkalmas arra, hogy többféle reklámajándékot is készíttessen egy cég, amit a logójával vagy a nevével is el tud látni. A kávés bögre nyomtatást ajánljuk a figyelmedbe, ha olyan terméket vagy szolgáltatást szeretnél népszerűsíteni, amiben a kávézás kapja a főszerepet. A webáruházunkban fényképekkel illusztráltuk, hogy milyen konyhai kiegészítőkből tudnak választani az ügyfelek a kávés bögre nyomtatáshoz. A bögre a kávé típusától függően lehet capuccinos vagy espressos kiegészítő is, ennek megfelelően lehet megrendelni a capuccino bögre nyomtatást vagy az espresso bögre nyomtatást is.

A bögrék capuccinos változatának és a nespresso-s bögrének is megadtuk a pontos méreteit, adatait, ennek köszönhetően minden megrendelő látni fogja, hogy mekkora a bögre és a felületre nyomtatható grafikához is mekkora mérettel tud számolni. A kávés bögre nyomtatást természetesen jól bevált, korszerű technológiával kivitelezzük, ami biztosítja, hogy a megrendelőink igényes reklámajándékot kapjanak kézhez. Egy logózott, feliratozott vagy tetszőleges grafikával ellátott bögre olyan reklámajándék, amit könnyen be tudsz építeni egy kampányba. A vásárlók örömmel veszik kézbe a bögréket, amiket a reggeli kávéhoz fel tudnak használni a megajándékozottak. A bögrékhez kiegészítő is jár, a termékekhez kanál és tányér is tartozik.

A Pólóparadicsom szolgáltatásairól, többek között a kávés bögre nyomtatásról is a honlapon találsz további információkat. Szívesen segítünk Neked abban, hogy a mennyiségben, minőségben és árban is a legkedvezőbb ajánlatot tudd kiválasztani a reklámajándék megrendeléshez. A személyre szabott ajánlatért lépj Velünk kapcsolatba telefonon vagy írj üzenetet!