Kitűzők nyomtatása

Újdonság a Pólóparadicsomban! Kitűző készítés már 1 db-tól!

Tervezd meg egyedi kitűződ webshopunkon!

Egyedi kitűző, egyedi megjelenés! Pólóra, hátizsákra, tolltartóra, sapkára vagy akár sálra is!

Egyedi kitűző, egyedi alkalomra!

Legény-Leánybúcsúra, rendezvényre, születésnapra, névnapra, a legjobbaknak akár 1 darabtól!

3 db kitűzőméretből lehet választani:

7 cm átmérő – 1 db bruttó 850 Ft/darab ;

5 cm átmérő – 1 db bruttó 650 Ft/darab ;

3,7 cm átmérő – 1 db bruttó 550 Ft/db

Elkészítési idő: 1 munkanap

Rendelhető személyesen vagy e-mailen: info@poloparadicsom.hu

Kitűző nyomtatás bármilyen alkalomra!

Puzzle nyomtatás

Az elmúlt években ismét előtérbe kerültek a kitűzők a divatban, ennek hatására sokan hordanak a kabátjukon, táskájukon, sapkájukon feltűnő jelvényeket. Többen a trend követése mellett így szeretnék kifejezni önmagukat, mások pedig egyszerűen csak feldobnák a megjelenésüket. Vitathatatlan, hogy a kiegészítőkből óriási a kínálat, ennek ellenére sokan mégsem találják azokat a mintákat, feliratokat, amikre szükségük lenne, vagy az adott alkalomhoz illene. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ajánljuk figyelmébe kitűző nyomtatással kapcsolatos szolgáltatásunkat!

A kitűző nyomtatás határtalan lehetőségeket biztosít. Bármilyen elképzelés, igény megvalósítható, így olyan kiegészítőkkel fejezheti ki önmagát vagy díszítheti kabátját, táskáját, sapkáját, amilyenről mindig is álmodott. Az egyéni elképzeléseken kívül természetesen alkalmak esetében is igénybe veheti a kitűző nyomtatást. Például legény és lánybúcsúkon ezek a kiegészítők nélkülözhetetlenek. Bennünket ilyenkor is fel lehet keresni, ugyanis mi rövid idő alatt elkészítjük az eseményre a kitűzőket. Korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával gyártjuk a kitűzőket, így igényes és tartós termékekkel örvendeztethetjük meg a vásárlókat.

A kitűző nyomtatás bárki számára könnyedén elérhető ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás, amivel rengeteg időt és energiát is lehet spórolni. Egyesek heteken át kutatnak a különböző kereskedésekben olyan kitűzőkért, amire éppen az adott helyzetben szükségük van, a nyomtatással viszont erre nem lesz szükség, mert bármi megvalósítható. Így, ha éppen lány vagy legénybúcsúra nem találja a megfelelő kitűzőt, hozzánk bátran fordulhat. A kiegészítőket többféle méretben is el tudjuk készíteni.

A kitűző nyomtatással Önnek is lehet olyan kiegészítője a táskájára, kabátjára, amilyenre valójában szüksége van! Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, rendelje meg saját részre, lány vagy legénybúcsúra a kitűzőket! Ha bővebb információkra lenne szüksége a kitűző nyomtatásról, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.