Kőtábla nyomtatás

Fényképes kőtábla már 1 darabtól!

3 méretben kapható sima fehér felülettel rendelkező kőtábláink egyedi megjelenésre tervezve!

Leírás:

  • sima felület
  • vésett ferde élek
  • 2 db műanyag álvány
  • csomagolás: dobozban

 

Árlista:

20*20 cm kőtábla nyomtatással együtt bruttó 4.990 Ft
20*15 cm kőtábla nyomtatással együtt bruttó 4.490 Ft
15*15 cm kőtábla nyomtatással együtt bruttó 4.190 Ft

Kőtábla nyomtatással tartós, különleges emléket adhatsz!

Kőtábla nyomtatással személyes, szívhez szóló ajándékot adhatsz, aminek kedvező az ára is. Keress minket bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásainkat!

A legtöbb embernek fontos, hogy olyan ajándékot adjon, ami személyes, egyedi. Ez sokkal nagyobb örömöt okoz az ajándékozottnak is, hiszen érzi belőle, hogy tényleg gondoltunk rá, szerettük volna, ha örül. De mi lehet a legjobb megoldás, ha a különlegesség is cél? Például a kőtábla nyomtatás!

A kőtábla nyomtatásnak köszönhetően egy egyszerű fényképből is látványos ajándék lehet, ugyanakkor mégsem egy elcsépelt, bekeretezett fényképet adunk. A kőtábla ad egyfajta különlegességet a fotónak, ráadásul rendkívül tartós, és az ára is kedvező. Kitehető polcra, asztalra, de akár a falra felakasztva is jól mutat. Cégünknél három különböző méretben elérhető: 18*18 cm,  18,5*13,5 cm és 13*13 cm.

Amennyiben a kőtábla nyomtatás iránt érdeklődsz, keress minket bizalommal, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre! Dönts Te is a szívhez szóló ajándékok mellett, minden alkalomra!

Puzzle nyomtatás