Plüss állat nyomtatás

Tervezd meg egyedi Macid webshopunkon.

Bársonyos tapintású, nagyon puha szőrmével borított plüss mackó, melynek a pólójára tesszük az Ön által választott fényképet, grafikát vagy egyedi szöveget.

A plüssök pólója fehér, más színű pólónk nincs.

A póló nyomtatható felülete max. 9×6 cm, anyaga 100 % poliészter, 30° C-on mosható. A nyomtatás tartós nincs plusz felület.

A kép ajánlott felbontása min.386 x 253 Pixel, dpi min.150-200

Elkészítési idő 20-30 perc.

Ára nyomtatással együtt: 4.990 Ft

Ára nyomtatással együtt: 3.990 Ft

Ára nyomtatással együtt: 3.990 Ft

Ára nyomtatással együtt: 4.990 Ft

Ára nyomtatással együtt: 3.990 Ft

Nyomtatott pólóval együtt bruttó 4.990 Ft

Nyomtatott pólóval együtt bruttó 4.990 Ft

Ára nyomtatással együtt: 4.990 Ft

Szerelmeseknek készítünk plüss maci nyomtatást

plüss maci nyomtatás

Aranyos ajándék a kedvesnek? A plüss maci nyomtatást már most meg tudod rendelni, ha szerelmes ajándékot keresel egy piros betűs napra.

A szerelmesek napja február közepén érkezik, addig még van egy kis időd megszervezni, hogy a kedvesed mit kapjon ajándékba. A plüss maci egy igazi, tipikus, szerelmes ajándék. Aranyos, szeretetreméltó, puha és pont elfér az ágyon vagy a polcon.

A bolti plüss játékok helyett válaszd a mi plüss állatainkat, amikre személyre szóló nyomtatást is tudsz kérni! A plüss maci nyomtatáshoz három fajta maciból tudsz választani, amik fehér pólót viselnek, erre kerül majd a Te személyes üzeneted. Egy vallomás a kedvesnek, egy kifejező minta vagy pedig egy közös fotó is díszítheti a puha mackó fehér pólóját. Egy ilyen mackónak senki nem tud ellenállni.

A plüss állat nyomtatást ajánljuk a szerelmesek ünnepére, Valentin napra, de bármikor le tudod venni a lábáról a kedvesedet egy szerelmes üzenetbe bújtatott plüssel. Hagyd, hogy a maci átadja az üzenetet és a kedvesed szerelme fellángoljon.