Snapback Sapka

100% pamut, vastag, 5 paneles, állítható pánttal, műanyag csattal ellátott sapkák közül lehet választani. Ára: 4.990 Ft.

Hozott sapkára is vállunk nyomtatást.

Ne hagyd üresen, rendelj Snapback sapka nyomtatást!

snapback sapka nyomtatás

Viselj saját mintával ellátott kiegészítőt! A Snapback sapka nyomtatással az egyszínűből mintásat vagy feliratosat tudunk készíteni.

A baseball sapkákat szívesen viselik azok, akik a lezser, sportos stílusú kiegészítőkben érzik jól magukat. A Snapback sapka a baseball sapka egyik típusát jelenti. A hátul állítható, műanyag patentokkal ellátott, pántos sapkát mindenkinek ajánljuk, mert méretre igazítható.

A nyomtatott minta a általában a sapka elejére kerül, de hátul is kaphat kisebb díszítést a sapka anyaga. A Snapback sapka nyomtatás gyors és könnyen megvalósítható módja annak, hogy olyan sapkád legyen, amilyen másnak biztosan nincs.

Egy frappáns felirattal a sapkád sehol nem marad észrevétlen. Egy stílusos mintával Te leszel az, akitől mindenki meg akarja tudni, hogy honnan van a sapkája. A hobbid, a szenvedélyed, a hivatásod, a kedvenc filmed, bármiből válhat sapka díszítés modern nyomtatással. Mi elkészítjük neked a sapka nyomtatást a kiválasztott színben, mennyiségben, neked már csak viselni kell a sapkát.