Hógömb nyomtatás

Tervezd meg egyedi hógömböd webshopunkon.

A fényképes hógömb dekoratív ajándék Karácsony alkalmával!

Ár: 3.990 Ft/db

Választható hógömbök:

Havas hógömb

Havas hógömb: nyomtatható felület 6,5*6,2 cm

csillag fliterres hógömb
szív fliterres hógömb

Szíves hógömb: nyomtatható felület 6,5*6,2 cm

szív forma hógömb

Szív alakú hógömb: nyomtatható felület 9*6,5 cm

Ünnepi ajándék hógömb nyomtatással

Hógömb nyomtatás

A decemberi ünnepek stílusos és nem utolsósorban személyes ajándéka lesz a hógömb. A hógömb nyomtatást fotókkal és képekkel is rendelheted.

Olyan ajándékkal szeretnéd meglepni a legközelebbi szeretteidet, amit üzletben nem lehet kapni? A fényképes ajándék személyes és nincs belőle még egy. Dekoratív formában készül a fényképes ajándék, ha a fotót téli hangulatot idéző, különleges hógömbbe zárja. A hógömb nyomtatás lényege, hogy a hópelyhekkel megtöltött gömb belsejébe kerül egy nyomtatott kép.

A klasszikus hógömb nagyon ünnepi hangulatú dísz, amit személyes fotóval, kedves szöveggel kiegészítve a nagymamának, a testvéreknek, az unokatesóknak és a szülőknek is egyaránt lehet rendelni. Lepd meg a családot bekeretezett kép vagy fotóalbum helyett egy szívhez szóló, fényképes hógömbbel! Válassz fotót, a többit bízd ránk!

A hógömb nyomtatást napokon belül elkészítjük és már csak becsomagolni kell, innen pedig mehet azonnal a fa alá! A tervezést és a rendelést egyszerűen el tudod intézni a weboldalunkon.