Nyomtatható termosz

Egy tökéletes kellék egész Napra!

Tervezd meg egyedi termoszod webshopunkon!

Kávé, Tea vagy Vitaminos ital, kedvenc italod mindig kéznél!

Te melyik típusba tartozol? Kinek lenne tökéletes ajándék?

Személyre szabható fényképpel, logóval, egyedi grafikával. Kitűnő ajándék családtagnak, barátnőnek/barátnak, kollégának.

 

A termék:

rozsdamentes acél és BPA mentes műanyag alapanyagból van
beépített szívószállal van ellátva, amely megakadályozza a folyadék szivárgását
nyomtatható felület 18*8,5 cm
7,2 cm átmérő
19 cm magas
500 ml

 

Ára: 6.990 Ft

Termosz és termosz nyomtatás is vár nálunk: van mibe tölteni a kávét?

termosz nyomtatás

A reggeli kávé veled mehet a munkába, ha termoszba töltöd. Az egyedi külső is garantált, ha termosz nyomtatást is rendelsz az új termoszhoz.

A kávé jut eszedbe legelőször, ébredés után? A forró, frissítő ital menti meg a napodat, ezért jó, ha mindig kéznél van, ugye? A termoszt neked találták ki, szerezz be egyet és vidd magaddal a kávédat bárhová! Tőlünk termoszt és arra tervezett egyedi mintát is be tudsz szerezni.

A termoszaink tartós, kézbe való, praktikus italtartók, amik hidegen és melegen tartják a folyadékot. A praktikus kialakítás ideális kávéhoz, üdítőhöz is. A termosz a nyomtatás után válik átlagosból egyedivé. Válassz egy képet, szöveget, amitől jobb kedvre derülsz egy álmos reggelen és mi a termosz oldalára nyomtatjuk neked!

Amikor reggeli rohanásban vagy és nincs időd ráérősen kávézni, töltsd a termoszba és indulhatsz is. A fémtermoszra nyomtatott kép tartós marad, igényes kivitelezése garantálja, hogy bírja a mosogatást, a koptatást és az utazást is. Rendelj és napokon belül megkapod a termoszodat!