Párna nyomtatás

Üzletünkben több fajta párna is kapható.

Tervezd meg egyedi párnádat webshopunkon.

A pamut kispárna erős anyagból készül 30 x 30 cm-es méretben, melyhez hozzátartozik a párnabelső. Tépőzárral zárható. A nyomat maximális mérete 20 x 25 cm. Transzfer, flex és flock technikákat tudunk alkalmazni a pamut párna nyomtatáshoz. Fehér, piros, királykék és fekete színben kapható.

Ára: 4.490 Ft-tól

A szatén párna 40 x 40 cm-es (5.940 Ft) vagy 30 x 30 cm (4.490 Ft), fehér színű, melyhez hozzátartozik a párnabelső. Cipzárral zárható. A nyomat maximális mérete A3 (30×40 cm) vagy A4 (20×29 cm). Szublimációs technikával tudunk nyomtatni erre a típusú párnára, a nyomat tartós, gépben mosható, nincs plusz érezhető felület.

Üzletünkben van szív alakú szatén párna, sima párna díszítés nélkül. Mérete 35 x 35 cm. A nyomat maximális mérete 23 x 18 cm. Egyik oldalán cipzárral lehet zárni. A szív alakú párnabelső hozzátartozik. Csak fehér színben kapható.

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

A párna nyomtatás 15 perc alatt készül el.

Ára: 4.490 Ft

Figyelem!

A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Párna nyomtatás szerelmeseknek

párna nyomtatás

Mondd el párnán! Ha párna nyomtatásról van szó, akkor a romantikus ötleteket is szívesen megvalósítjuk az ügyfeleknek.

Egy szív alakú párnából tökéletes, romantikus ajándék válik. Ilyen párnából tudsz rendelni tőlünk, ami nemcsak szív formát kapott, hanem hófehér, selymes tapintású, szatén huzatot is. A fehér szatén a vászon, amire meg tudod tervezni a szerelmes üzenetet vagy képet.

A párna nyomtatás erre az anyagra szublimációs technológiával készül, ami ellenálló, az anyagra simuló nyomatot eredményez. A párna lehet szerelmes ajándék, amivel be tudsz csempészni egy kis emlékeztetőt magadról a kedvesed otthonába. Egy szép üzenetet, szerelmes verset, érzelmes dalszöveget is tudunk a huzatra nyomtatni, ami a kapcsolatotokról mesél. A szöveg helyett inkább képekben mondanád el, mit érzel? Fotók, képek, grafikák is nyomtathatóak, színesben is, ha szeretnéd.

A  párna nyomtatás szerelmeseknek szóló szolgáltatását rendeld meg tőlünk és nemsokára már át is veheted a kész ajándékot a kedvesednek!

Ne rejtsd el a kedvenc képeidet, hívd őket új életre párna nyomtatással!

Puzzle nyomtatás

Álomba ringató ajándékkal szeretnéd meglepni a kedvesedet vagy valamelyik rokonodat? Egy párnánál nincs is tökéletesebb ajándék, de ehhez nem akármilyen párnát kell ajándékba adnod. A párna nyomtatás segítségével igazán egyedi ágyneműt vagy díszpárnát adhatsz át a szülinaposnak, évforduló alkalmából kedvesednek vagy akár esküvőre, az ifjú párnak is.

A párna nyomtatáshoz még párnát sem kell hoznod, mert azt mi biztosítjuk, csak válaszd ki azt a képet, amit a huzatra szántál, és mi elkészítjük határidőre az ajándékot. A párna lehet pamut, szatén, szív alakú, kék vagy fekete is. A képeket modern technológia segítségével, flex, flock vagy transzfer nyomással rögzítjük a textilre, aminek köszönhetően tartós és szép marad még mosást követően is.

A párna nyomtatás Neked is jó lehetőség arra, hogy a szívednek kedves fényképeket kinagyítva láthasd és azokkal díszíthesd a kanapédat, az otthonodat. A párna nyomtatásról tudj meg többet elérhetőségeink egyikén!