Párna nyomtatás

Üzletünkben több fajta párna is kapható.

Tervezd meg egyedi párnádat webshopunkon.

A pamut kispárna erős anyagból készül 30 x 30 cm-es méretben, melyhez hozzátartozik a párnabelső. Tépőzárral zárható. A nyomat maximális mérete 20 x 25 cm. Transzfer, flex és flock technikákat tudunk alkalmazni a pamut párna nyomtatáshoz. Fehér, piros, királykék és fekete színben kapható.

Ára: 4.490 Ft-tól

A szatén párna 40 x 40 cm-es (5.940 Ft) vagy 30 x 30 cm (4.490 Ft), fehér színű, melyhez hozzátartozik a párnabelső. Cipzárral zárható. A nyomat maximális mérete A3 (30×40 cm) vagy A4 (20×29 cm). Szublimációs technikával tudunk nyomtatni erre a típusú párnára, a nyomat tartós, gépben mosható, nincs plusz érezhető felület.

Üzletünkben van szív alakú szatén párna, sima párna díszítés nélkül. Mérete 35 x 35 cm. A nyomat maximális mérete 23 x 18 cm. Egyik oldalán cipzárral lehet zárni. A szív alakú párnabelső hozzátartozik. Csak fehér színben kapható.

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

A párna nyomtatás 15 perc alatt készül el.

Ára: 4.490 Ft

Figyelem!

A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Ne rejtsd el a kedvenc képeidet, hívd őket új életre párna nyomtatással!

Puzzle nyomtatás

Álomba ringató ajándékkal szeretnéd meglepni a kedvesedet vagy valamelyik rokonodat? Egy párnánál nincs is tökéletesebb ajándék, de ehhez nem akármilyen párnát kell ajándékba adnod. A párna nyomtatás segítségével igazán egyedi ágyneműt vagy díszpárnát adhatsz át a szülinaposnak, évforduló alkalmából kedvesednek vagy akár esküvőre, az ifjú párnak is.

párna nyomtatáshoz még párnát sem kell hoznod, mert azt mi biztosítjuk, csak válaszd ki azt a képet, amit a huzatra szántál, és mi elkészítjük határidőre az ajándékot. A párna lehet pamut, szatén, szív alakú, kék vagy fekete is. A képeket modern technológia segítségével, flex, flock vagy transzfer nyomással rögzítjük a textilre, aminek köszönhetően tartós és szép marad még mosást követően is.

párna nyomtatás Neked is jó lehetőség arra, hogy a szívednek kedves fényképeket kinagyítva láthasd és azokkal díszíthesd a kanapédat, az otthonodat. A párna nyomtatásról tudj meg többet elérhetőségeink egyikén!