Flitteres párna nyomtatás

Flitteres fényképes párna

Aprószemcsés flitteres párna akár fényképpel, felirattal egyedi grafikával is nyomtatható.

2 színben rendelhető:

A párna mérete 40*40 cm, egyik oldala flitteres, a másik oldala puha textilanyag.
Nyomtatható felület max 28*29 cm
Elkészítési idő: min. 1-2 óra, max 1 munkanap.

Ára: 4.990 Ft (nyomtatással, párnabeslővel együtt)

Flitteres párna nyomtatása: különleges ajándék minden alkalomra

A flitteres párna nyomtatásával olyan egyedi ajándékra tehetsz szert, aminek garantáltan mindenki örülni fog, legyen szó bármilyen alkalomról!

Minden bizonnyal Te is találkoztál már olyan díszpárnával, amelynek egyik oldalát flitterek borítják, és, ha végigsimítottál rajtuk, előtűnt egy kép, vagy megváltozott a párna színe. Ez utóbbinál különféle feliratokkal díszítheted a párnát, ám valamivel különlegesebb ajándéknak mondható az, amikor egyedi fényképpel látod el a párnát, és a simítás nyomán ez bukkan elő a flitterek másik oldaláról. Ha már törted a fejed ezen, de nem tudtad, hogyan valósíthatnád meg, nálunk a legjobb helyen jársz, ugyanis flitteres párnák nyomtatásával is foglalkozunk, neked pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő színt, feltölteni egy képet, amit a párnán szeretnél viszontlátni, majd leadni a rendelést!

A párna lehet kék, illetve piros, az egyik oldalán flitterekkel, a másikon pedig textilbevonattal, a mérete 40×40 centiméter, amiből a nyomtatott kép 28×29 centiméter, ez pedig a flitterekre kerül. A flitteres párna nyomtatásának köszönhetően egyetlen simítással felfedhetőek a képek, rajzok, vagy fotók, egy újabb simítás, és máris egyszínű, csillogó párna a mozdulat jutalma. Tökéletes és egyben különleges ajándék lehet ez bárki számára egy közös fotóval, vagy egy emlékképpel, netán a gyermeke rajzával díszítve, de kedvesedet is meglepheted vele csak úgy, bármelyik nap!

A flitteres párnák nyomtatását a legmagasabb színvonalon végezzük, így a végeredmény nem csak esztétikus, de tartós is lesz. A párnahuzat kézzel, alacsony hőfokú vízben mosható, és természetesen párnabelsőt is adunk hozzá, hiszen csak így lehet tökéletes az ajándék.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a flitteres párnák nyomtatásának lehetősége iránt, tekintsd meg az általunk kínált lehetőségeket, majd add le rendelésedet mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Párna nyomtatással készül a tini szoba új kiegészítője

flitteres Párna nyomtatás

Tinédzser szobába szeretnél színes kiegészítőt találni? Ne keresd, hanem csináltasd meg! A  párna nyomtatással pár óra alatt elkészülhet az új lakberendezési elem.

A tiniknek nem könnyű megfelelni, mert folyamatosan változik az ízlésük. Amiért egyik nap még halálosan odavoltak, azt könnyen elfelejthetik és lecserélhetik valami egészen másra. Azonban, ha találnak valami olyat, ami tényleg tetszik nekik, akkor azt megtartják.

Egy dekoratív kiegészítő, ami illik a szobába, a tinik kedvence lehet. Egy színes, nyomtatott, flitteres párna is lehet ez a kiegészítő. Nem egyszerű párnáról van szó, hanem egyedi, nyomtatott mintával ellátott kiegészítőről. Ez a minta lehet egy fotó, amin a család kedvenc állatkája szerepel, egy kép a tini legkedvesebb zenekaráról vagy egy grafika is.

A flitterek egyik oldala rejti a nyomtatott képet, ami bármikor elrejthető egy mozdulattal. A két oldalú flitteres párna illik a tini szobába, mert a tinédzserek a féltve őrzött privát szférájukat is védeni tudják a titkos fotóval díszített kiegészítővel.