Törölköző nyomtatás

Bögre nyomtatás

Egyedi törölköző

Tervezd meg egyedi törölköződ webshopunkon.

Törölköző nyomtatás: egyedi megoldások a fürdőbe is

A törölköző nyomtatás kiváló alternatívát kínál ahhoz, hogy a családtagoknak is lehessen egyedi törölközőjük. Tudj meg többet az újdonságokról!

A törölközők nélkülözhetetlen textíliák a háztartásokból, az emberek fontos személyes tárgyaik közé tartoznak. Nem volt ez másképp a középkorban sem, amikor is a kések mellett ezek a textíliák voltak azok, amikre óriási szükség volt a mindennapokban.

Az első darabok vászonból vagy pamutból készültek, díszítésüket pedig hímzéssel oldották meg. Ennek alapján lehet arra következtetni, hogy korábban is volt igény az egyedi, igényes megoldásokra a törölközőkkel kapcsolatban.

Napjainkban sincs ez másképp, most is keresik az emberek a különlegesebb darabokat, ami nem feltétlenül a magas esztétikai igények miatt van így. Ha lehetőség van az egyedi törölközők elkészítésére, akkor például minden egyes családtagnak lehet saját törölközője, így véletlenül sem keverik össze egymásét.

Törölköző nyomtatás, a vonzó újdonság

Tisztában vagyunk az elvárásokkal a törölközők terén is, így most már egyedi darabok elkészítésével is foglalkozunk. A törölköző nyomtatás keretein belül igényes és kidolgozott termékeket tudunk biztosítani a megrendelőknek, amik sokáig kiszolgálják vevőinket.

A fényképes törölköző igazán praktikus, hiszen, a már említett egyedi darabok így tudnak a legegyszerűbben rendelkezésre állni. Neked csak le kell adni a rendelésedet, cégünk pedig rövid időn belül el is készíti a kért termékeket.

Fontos adatok az új termékekről:

Méret: 50*100 cm

6 szín: fehér, fekete, narancs, piros, királykék, sötétkék

nyomtatható felület: max 40*10 cm 100% pamut

nyomtatható felület: 100% polyester

Ár: 4.990Ft.

Miért előnyösebb választás a törölköző nyomtatás a hímzéshez képest?

Egyesek jogosan tehetik fel a kérdést, hogy miért előnyösebb az, ha a törölköző nyomtatást választják a hímzés helyett. Tény, hogy ezzel a technikával is lenyűgöző dolgokat lehet készíteni, viszont ez sokkal több kompromisszumot követelhet meg. Nem lehet akármilyen mintát legyártani, sőt, fényképek felhasználására egyáltalán nincs lehetőség.

Ezzel szemben a nyomtatott törölközőnél nincsenek megkötések az ötleteket illetően, szinte bármi könnyedén megvalósítható. Ha van régóta olyan kép, amit szívesen látnál a saját törölköződön, most itt a lehetőség, hogy élj vele!

Ajándékötletet keresel? Gondolj a nyomtatott törölközőre!

Legyen szó születésnapról, névnapról, vagy bármilyen más jeles alkalomról, sokaknak lényeges szempont az, hogy igényes, ugyanakkor hasznos ajándékot adjanak a másik félnek. A törölköző nyomtatásra gondolj bátran ilyenkor is! Egy minőségi, egyedi törölköző bármikor jól jön, az emberek kifejezetten értékelik is ezt a választást.

Törölközőből sosincs elég egy háztartáson belül, így szolgáltatásunk igénybevételével nem vásárolhatsz felesleges dolgot, véletlenül sem.

fényképes törölköző kiváló választás bármilyen korú, nemű embernek, hiszen teljesen személyre lehet szabni a végeredményt, így teljesen az ünnepelthez igazíthatod a termék kinézetét.

Válaszd újdonságunkat, ajándékozz egyedi törölközőt, vagy könnyítsd meg a család helyzetét azzal, hogy mindenkinek van saját textíliája a fürdőszobában! Garantáljuk, hogy elégedett leszel a végeredménnyel, a termékek minden szempontból minőséget képviselnek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz szolgáltatásainkról, rólunk. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére