Tolltartó nyomtatás

Szürke hétköznapok? SOHA!

Tervezd meg egyedi tolltartód webshopunkon!

Fényképpel, grafikával, logóval ellátott fém, nyomtatható tolltartó mindig feldobja a szürke hétköznapokat bárhol is lennél.

Rendelhető rózsaszín vagy világoskék színben.

Nincs ötleted? Mi segítünk a szerkesztésben is!

Termék adatok:

méret: 190*80*22 mm
külseje színes, fényes lakk bevonat
belseje fényes ezüst színű
nyomtatható felülete: 182*72 mm
elkészítési idő: 1-2 óra (szerkesztés nélkül)

Ára: 3.490 Ft

Új tároló az írószereknek tolltartó nyomtatással

tolltartó nyomtatás

Iskolaszerek egyedi mintával? A tolltartó nyomtatással új tolltartó és vagány kiegészítő is kerül az iskolatáskába, ha megrendeled tőlünk.

A ceruzák, tollak, radírok tolltartóban tárolva nem törnek el és nem fogják össze az iskolatáska belsejét sem. Tolltartóból éppen ezért fémből készült változatot ajánlott választani. Sokféle mintával és vidám színekben kaphatóak ilyen anyagból tolltartók a papír írószer üzletekben. Ha nem olyat keresel, ami másnak is van az iskolapadján, rendelj inkább egyedi változatban!

A tolltartó nyomtatáshoz tőled van szükségünk egy ötletre, amit megvalósítunk modern nyomtatási technológiával. A kész tervet a tolltartó fedelén fogod viszont látni. A minta lehet a kedvenc énekesed vagy sorozat sztárod fotója, de egy közös kép is a legjobb barátoddal, barátnőddel. Grafika, szöveg is díszítheti a tolltartót, rajtad múlik, milyen lesz a terv.

A tolltartó nyomtatás két alapszínben készül, lányos és fiús, rózsaszín és kék tolltartókkal. Saját tervezésű iskolaszereket kedvező áron nyomtatunk.