Mez nyomtatás

Sportmezek, focis mezek, biciklis mezek feliratozását, nyomtatását vállaljuk rövid határidővel.

Fehér mezre fotót, színes grafikát tudunk nyomtani A4 és/vagy A3 méretben szublimációs technikával.
Az elkészült nyomat színei rendkívül élénkek, élethűek, plusz felület egyáltalán nem érezhető az anyagon.

Színes mezre feliratokat, színes grafikákat tudunk nyomtatni flex vagy flock fóliával vagy DTF technikával. (szita transzfer)

1 db mez elkészítési ideje 20-30 perc. 10-20 darab mez elkészítési ideje 1-2 munkanap.

Hozott mezre is vállalunk nyomtatást. A mez lehet fehér, színes, vagy akár mintázott is (pl. csíkos).

Üzletünkben női és férfi mez kapható fehér színben, 1 munkanapos határidővel különböző színű technikai pólót tudunk berendelni.

Aláöltözőre NEM vállalunk nyomtatást!

Mez nyomtatás
Mez nyomtatás

Bármilyen kérdés esetén érdeklődjön a 0620/9323372-es telefonszámon vagy az info@poloparadicsom.hu e-mail címen.

Fruit of the Loom Performance/Mez kerek nyakú póló

Malfini Fantasy férfi mez

Malfini Fantasy férfi mez

Malfini Pride hosszú ujjú férfi mez

Malfini Pride hosszú ujjú férfi mez

Mez nyomtatás tartós grafikával

Mez nyomtatás

Mez nyomtatást készítünk tartós grafikával. A sportmezek nagy igénybevétel mellett is megőrzik az eredeti külsejüket.

A sportcsapatok ruházata az edzéseken és a versenyeken is folyamatosan ki van téve az elhasználódásnak. A mezeken számok, logók, grafika, feliratok jelzik a csapattagok nevét, a csapatot megkülönböztetik a többitől, valamint a szponzorokat is hirdetik. A mez nyomtatáshoz olyan technológiát kell választani, ami képes biztosítani a grafika tartósságát.

Fordulj hozzánk, ha a mez nyomtatáshoz tartós és igényes grafikát szeretnél rendelni! A grafikának olyannak kell lennie, ami egyszerre tud esztétikus látványt nyújtani és eleget tenni a minőségbeli elvárásoknak. Az általunk végzett mez nyomtatás megfelel ezeknek az igényeknek. A mez anyagára észrevétlenül simul a minta, ami homogén, élethű színekben és jól kivehető részletekkel készül. A grafika a mez viselése közben is megőrzi az eredeti állapotát, a mezt lehet mosni is, vasalni is, a textilre került festék sértetlen marad.

Férfi mez nyomtatáshoz keress minket bizalommal!

A mez nyomtatás gyorsabban elkészül, mint gondolnád!

Mez nyomtatás

Mez nyomtatást rövid határidővel tudunk vállalni! Nálunk a gyors kivitelezés nem jelenti a minőség leromlását!

A mez sportruházat, de válhat belőle akár olyan ajándék is, ami sportrajongóknak szól. A mez nyomtatással mindkét változatot el lehet készíttetni. A minőség mellett az is fontos, hogy gyorsan kézhez kapd a mezeket? Fordulj hozzánk bizalommal, ha egyik feltételről sem szeretnél lemondani!

A mez nyomtatást egyetlen ruhadarabra is meg tudod rendelni, egy ilyen mez elkészültére csupán percek kérdése, fél órán belül meg tudjuk mutatni. Ha több tucatra van szükséged, azzal is boldogulunk, mert napokon belül át tudod venni a mezeket. A nyomtatott mezek gyártási ideje lehetővé teszi, hogy sürgős megrendeléseket is vállaljunk, természetesen kimagasló minőségben.

A sportmezek, egyedi, ajándékba szánt mezek is elkészülnek a megrendelést követő napokban. Büszkék vagyunk arra, hogy a megrendelőknek extra gyors szolgáltatással tudunk a kedvében járni. Ismerd meg a termékeinket és a szolgáltatásainkat a honlapunkon!