Nyakkendő nyomtatás

Alkalmi kiegészítő nyakkendő nyomtatással

nyakkendő nyomtatás

Alkalmi, de nem átlagos kiegészítőre vágysz? A nyakkendő nyomtatás a válasz, amivel egyedi kiegészítőre tudsz szert tenni.

Egész évben vannak olyan események, amiken a nyakkendő kötelező vagy ajánlott viselet. A szokásos sötétkék, hajszálcsíkos vagy fekete változat mellett viselhetsz akár egyedi kiegészítőt is. Esküvőre, céges csapatépítőre, szilveszterre és karácsonyra is megkötheted azokat a nyakkendőket, amik megfelelnek az aktuális dress code-nak.

Van saját nyakkendőd, amin szerinted jól mutatna egy kis egyedi minta? Mi elkészítjük neked a nyakkendő nyomtatást és napokon belül vissza is küldjük a kiegészítőt számodra. Ha egy új nyakkendőre van szükséged,  a választott színben a mi nyakkendőinkből is meg tudod rendelni az új darabot, amit kiegészítünk az általad megadott mintával.

A nyakkendő nyomtatás egy olyan lehetőség, amivel potom áron kapsz teljesen egyedi kiegészítőt. Nem kell drága dizájner darabokra költened ahhoz, hogy a megjelenésedet  színesítsd. Egy nyomtatott nyakkendő is elég lehet hozzá.