Falióra nyomtatás

Egy falióra bármilyen szobát feldob és otthonosabbá varázsol!

Válasszon ki egy családi képet, vagy egy fotót, amelyen a párjával szerepel és tervezze meg a faliórát. Akár ajándékba adja, akár a saját szobáját díszíti majd, garantáltan örömet szerezz vele szeretteinek, Ön pedig minden nap mosolyogva tekinthet majd rá.

Kiváló minőségű Tiko Time és Merion órák, különböző színű műanyag vagy fa peremmel.

Az óra 24 cm átmérőjű. Rendelhető e-mailben vagy személyesen. A kívánt képet a lehető legnagyobb felbontásban kérjük elhozni.

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Órakülönlegesség!!!

Készítünk olyan órákat, amelyben az óraszerkezet visszafelé működik, tehát az „óramutató járásával ellentétesen”.

Az órákra 1 év garanciát vállalunk.

Választható órákat a lap alján megtekintheted.

Figyelem!

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Kerek óra

Téglalap óra

Visszafelé járó óra

Falióra nyomtatás egyedi igényekre szabva

falióra nyomtatás a legjobb választás, ha egyedi és praktikus ajándékkal szeretne meglepni valakit! Tervezze meg, mi pedig megvalósítjuk!

Bizonyára Ön is észrevette, hogy otthona bármelyik helyiségében tartózkodik épp, szeret tisztában lenni a pontos idővel. Ezzel a legtöbb ember így van, ezért faliórából több darabra van szükség minden otthonban. Ám a funkció mellett a dizájn sem kevésbé fontos, hiszen a falióra már-már dekorációs elemnek számít. Ha Ön egy egészen egyedi változattal szeretne meglepni valakit, minden kétséget kizáróan a falióra nyomtatás a legjobb döntés.

A falióra nyomtatás lehetővé teszi, hogy a számlapon bármilyen kép és szöveg helyet kapjon, így bátran szárnyalhat a fantáziája. A közös fotó mellé alkalomhoz illő jókívánság, szívhez szóló üzenet vagy vicces felirat is kerülhet, ez csupán attól függ, hogy kinek szánja az ajándékot és milyen hatást szeretne elérni vele. A falióra ráadásul többféle peremmel, sőt, akár visszafelé járó óraszerkezettel is rendelhető, vagyis a meglepetés minden részletében olyan lesz, amilyennek megálmodta.

Személyre szabott ajándék, ami még hasznos is? Döntsön a falióra nyomtatás mellett, és adja le rendelését akár még ma!

Puzzle nyomtatás