Női mez nyomtatás

Fruit of the Loom LadyFit mez

Malfini Fantasy női mez

Malfini Fantasy női mez

Mez nyomtatás poliészter anyagra? Nem probléma!

mez nyomtatás

mez nyomtatásnál a poliészter anyagokhoz ideális eljárást használjuk. A szublimációs nyomtatással igényes mezek készülnek minden alkalommal.

A sportmezeket hagyományosan műszálas anyagból, tehát poliészterből gyártják. Ennek az alapanyagnak megvannak a maga határai, nem lehet akármilyen technológiával nyomtatni rá. A legalkalmasabb eljárás a szublimációs technológia. A mez nyomtatás ezzel az eljárással szép és strapabíró nyomatot eredményez. A megrendelt grafika transzfer papírra kerül, ami vasalással, illetve hőpréssel rögzíthető a mez felületére. A legszebb képet világos szín esetében lehet elérni vele. A hő hatására a textil festék a mez anyagának szálaiba hatol, így válik tartóssá a nyomtatás. Ha ellenálló színek és minták megjelenítése a terv, ezt a technológiát ajánljuk műszálas mez nyomtatásához. Sportmezekhez ideális választásnak bizonyul.

A szublimációs technológiával készült mez nyomtatás minőségére nem lesz gondod. Tudj meg többet a női mez nyomtatás részleteiről a honlapunkról!