Bögrenyomtatás

Bögre nyomtatás

Fehér bögre

Tervezd meg egyedi bögrédet webshopunkon.

fehér színűek, csak a fülük és a karimájuk van színezve. Speciális anyaggal vannak bevonva, így csak saját bögrére tudunk nyomtatni szublimációs eljárással.

A bögre teljes felületének nyomtatása nem lehetséges, a tetejétől és az aljától fél-fél cm-re kerül a kép. A maximálisan nyomtatható felület 8,5×18 cm. A szublimációs eljárásnak köszönhetően fényes, élénk színű lesz a fényképpel vagy grafikával nyomtatott bögre. A bögréhez egy fehér kartondobozt adunk ajándékba, melyben sérülésmentesen szállítható.

Bögréink:

  • kézzel mosható bögre bruttó 2.990 Ft
  • mosogatógépben mosható bögre bruttó 3.490 Ft
  • mikrózhatóak
  • 3 dl űrtartalmúak
  • fényes felületűek

Képeket telefonról sajnos nem tudunk letölteni. Bluetooth üzletünkben nincs, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Egy bögre nyomtatása kb.10 perc.

Fekete bögre nyomtatás

Ha szereti a sötét árnyalatokat javasoljuk a fekete kerámia bögrét. Soha ne fogyjon el kedvenc forró itala! Személyre szabott egyedi bögre, kiváló ajándék minden igazi kávé vagy tea rajongónak.

Gondosan mérlegelje a készíteni kívánt mintát és válassza ki a legjobb fényképeket, hogy személyre szabott legyen a nyomtatott bögre.

Szublimációs eljárással nyomtatjuk, maximum nyomtatható felülete 7,5*19 cm.

A bögre kézzel mosható és mikrózható, mosogatógépben nem használható.

Ára: 4.490 Ft

Neonszínű bögre nyomtatás

Tervezze meg igényei szerint neonszínű bögréjét, így senki sem mondhatja azt, hogy összekeverte a bögréjét az Önével! Kiváló minőségű személyre szabható, élénk színű bögre egyedi nyomtatással otthoni vagy irodai használatra.

Szublimációs eljárással nyomtatjuk, maximum nyomtatható felülete 8,5*18 cm.

A bögre kézzel mosható és mikrózható, mosogatógépben nem használható.

Ára: 4.490 Ft

Felhívjuk figyelmét, hogy a bögrére csak fekete grafika vagy felirat nyomtatható. Fényképet vagy színes grafikát erre a típusú bögrére nem tudunk nyomtatni!

Arany és Ezüst színű bögre nyomtatás

Elegáns, fényes színvilág jellemzi új termékünket. A tea vagy a kávészünet tökéletes kelléke.

Megfelelő választás céges és esküvői ajándéknak, tanároknak, nagyszülőknek vagy párok részére.

Szublimációs eljárással nyomtatjuk, maximum nyomtatható felülete 8,5*18 cm.

A bögre kézzel mosható. Nem mikrózható és mosogatógépben nem használható.

Ára: 4.490 Ft

Matt, üvegbögre nyomtatás

Válassza bármilyen alkalomra különleges üvegbögrénket egyedi mintával vagy céges logóval.

A nyomtatott üvegbögrék kiváló lehetőség arra, hogy kitűnjön versenytársaitól. Alkalmas ajándékboltok részére, irodáknak…azok részére akik elszeretnének szakadni a hagyományos bögréktől.

Üvegbögre ára nyomtatással együtt: 4.490 Ft

Hőre változó bögre, mágikus bögre nyomtatás

A különleges pillanatokat ünneplje egy személyreszabott mágikus bögrével.

A nyomtatott hőre változó bögre személyreszabható szórakoztató képpel, üzenettel vagy mindkettővel.

Értékelje alkalmazottait, kollégáit vagy ajándékozza meg ügyfeleit egy céges logóval ellátott színváltó mágikus bögrével.

Ára: 4.490 Ft

Kanalas nyomtatható bögre

Kezdődhet a reggel egy jó erős kávéval vagy egy finom teával egy különleges személyre szabott bögrével.

Az új kiskanállal ellátott bögre színes belsővel garantáltan tökéletes ajándék a család bármely tagjának, kollégáknak, tanároknak, ovónéniknek vagy ovóbácsiknak. Egy vidám fénykép, egy vicces felirat vagy csak szimplán egy köszönöm mindig jól indítja a napot vagy este mosolyt csal az arcunkra. Kezdjük együtt a napot!

8 különböző színből lehet választani, maximális nyomtatható felülete 6×18 cm.

Kanalas bögre nyomtatással együtt: 3.990 Ft

Zománcos bögre

Bővítse bögre kollekcióját új RETRO zománcozott, fém bögrénkkel. Hideg és forró italok fogyasztására kitűnően alkalmas az egyedi grafikákkal nyomtatott fém bögre. Használja új, kedvenc egyedi termékét munkahelyén, filmnézés vagy étkezés közben.

Ez a személyreszabott bögre tökéletes ajándékötlet szeretei számára.

Retro bögre nnyomtatással együtt: 4.490 Ft

Színes peremű, fülű bögre

Munkatársnak karácsonyi ajándék? Válaszd a bögre nyomtatást!

Az emberek nem csupán a rokonokat, barátokat szokták megajándékozni karácsonykor, hanem a munkatársakat is. Az esetek többségében olyan meglepetésben gondolkodnak az emberek, amiket később akár a munkahelyen is hasznosítani tudnak a megajándékozott kollégák. Ha Te is ilyen meglepetésben gondolkodsz, válaszd a bögre nyomtatást!

bögre nyomtatás az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, főként karácsonykor. A bögre nyomtatással olyan egyedi, praktikus ajándékok születnek, amiket a kollégák a munkahelyen is tudnak használni. Bármilyen ötlet, igény megvalósítható a nyomtatáskor, csakis a fantázia szabhat határt a kész terméknek. Bármilyen minta is kerüljön a bögrére, kollégád biztosan értékelni fogja figyelmességedet.

bögre nyomtatáshoz nálunk korszerű technológia áll rendelkezésre. A kész termékek igényesek, strapabírók. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a bögre nyomtatással kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és add le rendelésedet mihamarabb!