Női póló nyomtatás

Fruit of the Loom LadyFit galléros póló

Fruit of the Loom LadyFit kereknyakú póló

Fruit of the Loom LadyFit hosszú ujjú póló

Fruit of the Loom LadyFit V nyakú póló

Malfini basic kerek nyakú póló

Malfini basic kerek nyakú póló

Malfini Fantasy női mez

Malfini Fantasy női mez

Malfini Fit hosszú ujjú

Malfini Fit hosszú ujjú

Malfini Fit V nyakú női póló

Malfini Fit V nyakú női póló

Malfini Urban galléros póló

Malfini Urban galléros póló

Női póló nyomtatás többféle technológiával

Női póló nyomtatás

Női póló nyomtatást végzünk transzfer technológiával is! A minőség és a kedvező ár találkozik ebben a digitális nyomtatási technológiában.

A női póló nyomtatáshoz több fajta nyomtatási technológia közül választhatsz, az egyik ilyen a transzfer nyomtatás. A digitális transzfer nyomtatás vagy más néven szublimációs nyomtatás fólia és hő alkalmazásával rögzíti a grafikát a textilre. A technológia előnye a kiváló minőségű, valósághű színekkel ellátott és részletgazdag nyomatok létrehozása. Kis méretű felirathoz, mintához is jó választás.  A másik pozitívum, ami miatt sokan választják a transzfer nyomtatást a női póló nyomtatáshoz is, a gazdaságossága, mert kis darabszámnál is alkalmazható eljárás. A pólóra ideális méretű, kopásálló grafika kerül torzulás nélkül.

A transzfer nyomtatással történő póló nyomtatást is meg tudod rendelni, méghozzá rövid határidővel, ha minket választasz ehhez a szolgáltatáshoz. Nem sokkal a megrendelés után már át is tudod venni az új, színes grafikával ellátott pólódat.