Kötény nyomtatás

Tervezd meg egyedi kötényed webshopunkon.

Üzletünkben 100% pamutvászon anyagú kötény van.

Egy méretben található, fehér, natúr, piros, zöld, sötétkék és fekete színben is kapható.

Kötény nyomtatás

Kötény méretei

Hozott minta alapján is vállalunk nyomtatást!

A mintákat a képgalériánkban is megtekintheti. A grafikákhoz tartozó szövegeken tudunk szerkeszteni, így még egyedibbé varázsolhatóak a kötények.

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Hozott kötényre is vállalunk nyomtatást!

1 db fehér kötény A4 digitális nyomtatással együtt bruttó 4.490 Ft

1 db színes kötény A4 digitális nyomtatással együtt bruttó 5.490 Ft

1 db színes kötény A4 flex nyomtatással együtt bruttó 4.490 Ft

Rendelj kötény nyomtatást egyedi mintával!

kötény nyomtatás

A konyhában nem lehet megúszni a kötény használatát. A foltok ellen védekezz egyedi darabbal, rendelj tőlünk kötény nyomtatást!

A kavargatás közben kifröccsenő paradicsomszósz, a kóstolás közben lecsöppent húsleves vagy a süteményhez felvert, kicsapódott tojáshab színes folt térképet hagynak maguk után a ruhán. Fogd fel az ételfoltokat, viselj kötényt főzés közben! Nem akármilyen kötényed lesz, ha megrendeled a nyomtatott verziót tőlünk. Kötényt és nyomtatást is kínálunk minden ügyfelünknek, így pillanatok alatt megérkezik az új kötény, amit  a következő vacsorakészítésnél már büszkén magad mögé kanyaríthatsz.

A textilre mintát, feliratot vagy fotót is választhatsz, csak rajtad múlik, hogy milyen díszítést látnál szívesen az új kötényeden. Tervezd meg, küldd el nekünk és mi a textilre nyomtatjuk tartós kivitelben, színes vagy fekete fehér változatban.

Az egyedi konyhai kötényeket villámgyorsan elkészítjük és kiszállítjuk a megrendelőnek. A kérdéseiddel keress minket bizalommal az egyik elérhetőségünkön!

Figyelem!

A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).