Egérpad nyomtatás

Tervezd meg egyedi egérpadod webshopunkon.

Az egérpad gumírozott, textillel bevont. Erre a világosszürke textil felületre nyomtatjuk magas hőmérséklettel és nyomással a fényképet vagy grafikát.

Nagyon tartós mind a textil, mind a nyomat rajta. Nem kopik, és nem keni össze a kezet festékkel. Az egérpad mérete 22 x 18 cm. A kép ideális mérete 22,5 x 18,5 cm. Az egérpadra szublimációs eljárással tudunk nyomtatni.

egérpad nyomtatás

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Hozott egérpadra nem vállalunk nyomtatást.

Egy egérpad nyomtatása 15 perc alatt elkészül.

egérpad nyomtatás
egérpad nyomtatás

Dekoratív kiegészítőd lesz egérpad nyomtatással

egérpad nyomtatás

Bárhol tudsz dolgozni a laptopod segítségével és egeret is használsz hozzá? Az egérpad nyomtatással egyedi kiegészítőd lesz.

A munkádat az irodában, otthon, közösségi térben vagy kávézóban is el tudod végezni, mert csak a hordozható számítógépedre van szükséged? Teremts ideális körülményeket bárhol, dolgozz olyan eszközökkel, mint amilyen az egérpad is!

Ha Te sem szeretsz egér nélkül dolgozni, egy paddal bármilyen felületen könnyedén tudod használni az egeret munka közben. Az egérpad nyomtatás megrendelésével új egérpadod lesz, ami ráadásul egy általad választott vagy tervezett mintával készül. Dekoráld az egérpadot olyan képpel, fotóval, mintával, ami egyedi, személyes vagy csak jó ránézni munka közben! Mi elkészítjük csodaszép színekkel, éles részletekkel, tartós változatban!

Az egyedi kiegészítőket és a nyomtatásukat is a Pólóparadicsomból tudod megrendelni. Ha megtetszett egy új egérpad gondolata, akkor valósítsd meg velünk! A rendelésről kérdezz bátran minket az egyik elérhetőségünkön!

Figyelem!

A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).