Női trikó

B&C LadyFit trikó

Trikó nyomtatással az alapdarabokból stílusos felső készül

trikó nyomtatás

trikó nyomtatás egy unalmas női felsőt is különlegesebbé tud tenni. Az egyszínű trikóból egyedi grafikával díszített felső válik a nyomtatásnak köszönhetően.

Az egyszínű, pamut felső nagyszerű alapdarab, de ha már unod, akkor változtass rajta egyszerűen! Túl sok az egyszerű felsőd és szeretnél egy kis változatosságot csempészni a ruhatáradba? Mi segítünk ebben a trikó nyomtatással. Egy frappáns szöveg, egy díszes minta vagy egy szép kép egyaránt dekoratívabbá tudja tenni az egyszerű, ujjatlan felsőt. A trikó nyomtatás a megfelelő nyomtatási eljárással ellenálló és esztétikus grafikával tudja a textilt különlegesebbé tenni. Ahelyett, hogy a boltokat járod vagy a webshopok kínálatát böngészed, inkább tervezz magadnak saját felsőt! Használd a trikót úgy, mint egy üres vásznat, amire a stílusod és az ízlésed szerint tervezhetsz grafikát!

női trikó nyomtatás ajándékba vagy pedig saját részre is megrendelhető. A trikót is megtalálod hozzá a webshopunkban! Ha kérdésed van, keress minket az elérhetőségeinken!