Női trikó nyomtatás

B&C LadyFit trikó

Malfini Racer trikó

Malfini Racer trikó

Trikó nyomtatással az alapdarabokból stílusos felső készül

trikó nyomtatás

trikó nyomtatás egy unalmas női felsőt is különlegesebbé tud tenni. Az egyszínű trikóból egyedi grafikával díszített felső válik a nyomtatásnak köszönhetően.

Az egyszínű, pamut felső nagyszerű alapdarab, de ha már unod, akkor változtass rajta egyszerűen! Túl sok az egyszerű felsőd és szeretnél egy kis változatosságot csempészni a ruhatáradba? Mi segítünk ebben a trikó nyomtatással. Egy frappáns szöveg, egy díszes minta vagy egy szép kép egyaránt dekoratívabbá tudja tenni az egyszerű, ujjatlan felsőt. A trikó nyomtatás a megfelelő nyomtatási eljárással ellenálló és esztétikus grafikával tudja a textilt különlegesebbé tenni. Ahelyett, hogy a boltokat járod vagy a webshopok kínálatát böngészed, inkább tervezz magadnak saját felsőt! Használd a trikót úgy, mint egy üres vásznat, amire a stílusod és az ízlésed szerint tervezhetsz grafikát!

női trikó nyomtatás ajándékba vagy pedig saját részre is megrendelhető. A trikót is megtalálod hozzá a webshopunkban! Ha kérdésed van, keress minket az elérhetőségeinken!