Törölköző hímzés

Színes, fehér törölközőre feliratot vagy egyszerű grafikát, logót tudunk hímezni maximum 25*25 cm-ben.

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Figyelem!

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Nem fogod összekeverni, ha a törölköződ hímzést is kap

törölköző hímzés

Fürdő rajongóknak, wellness bolondoknak és a spa szerelmeseinek kötelező a törölköző hímzés megrendelése. A törölközőt nem keverik össze mások a sajátjukkal.

A fürdőzéshez saját törölközővel indulsz el, de megesik, hogy valaki máséval térsz haza? A problémát egyszerűen tudod megszüntetni, ha a törölköződet megkülönbözteted a többitől . Az egyedi hímzéssel ellátott fürdőlepedő, szauna lepedő, törölköző már csak a tiéd marad!

A törölközőt és a hímzést is megkapod tőlünk, csak válassz színt és áruld el nekünk, hogy mit hímezzünk a törcsibe! Színes vagy fehér törölközőhöz minta és felirat is készülhet kisebb vagy nagyobb méretben. 

Kézenfekvő a saját nevedet választani, de ha ezt túl személyesnek találod, akkor válassz helyette mintát! Egy jópofa mondat is kerülhet a törcsire, például: el a kezekkel! vagy: ez itt Kata tulajdona, nem a tiéd! Legyél nyugodtan kreatív, tartsd szem előtt, hogy a díszítés és a törölköző megkülönböztetése ugyanolyan cél!

A törölköző hímzés megrendelésével a fürdőzés valóban feszültségtől mentes élmény lesz.