Karácsonyfadísz nyomtatás

Fényképes karácsonyfadísz nyomtatás

Új díszekkel öltöztesse fel a fenyőfáját!

Egyedi fényképes vagy grafikával, logóval ellátott karácsonyi gömb
rendelhető akár 1 db-tól is.

Éljen a lehetőséggel és ünnepelje az év különleges emlékeit!

Ára: 2.500 Ft

Nyomtatási méret: 5*5 cm

Dísz átmérője: 8*8 cm
Elkészítési idő: kb. 1 óra

 

Fényképes karácsonyfadísz nyomtatás családi képekből

karácsonyfadísz nyomtatás

Az idei fa díszítését a családi fotóalbumból is meg tudod tervezni. A karácsonyfadísz nyomtatással segítünk a fotókat a gömbökre varázsolni.

A karácsonyfa divat minden évben más trendet követ. A fát lehet natúr díszekkel dekorálni, a klasszikus arany, piros és ezüst sose megy ki a divatból. A Te fád lehet olyan különleges, mint senki másé. Dekoráld hagyományos gömbökkel, amiket a saját családi fotóid díszítenek! Válassz a több színben elérhető karácsonyfa gömbökből, válogass össze minél többet, hogy jusson a fa minden részére!

Arany, ezüst vagy piros gömb is lehet a dísz, 5×5 centiméteres, kerek fényképpel a közepén. A nyomtatást színesben vagy fekete-fehérben is el tudjuk készíteni egy óra alatt is.

A karácsonyfadísz nyomtatásra csupán órákat kell várni és már lehet is vinni a frissen elkészült gömböket. Ennek ellenére ne hagyd az utolsó pillanatokra a rendelést, különben sorba kell majd állnod a díszekért! A nyomtatás megrendelésében kérj segítséget a kollégáinktól az elérhetőségeink bármelyikén!