Hűtőmágnes nyomtatás

Tervezd meg egyedi Hűtőmágnesed webshopunkon.

Egyedi mintával rendelhető hűtőmágnes már 1 db-tól!

Különleges apróság, amely mosolyt csal az arcokra! Legyen szó évfordulóról, nagyszülők részére, köszönő ajándéknak esküvőre vagy óvodába.

Egyszerű, olcsó és rövid időn belül elkészítjük.

Lap hűtőmágnes vagy műanyag borítású mágnes közül lehet választani.

Téglalap hűtőmágnes – méret – 6,5*9 cm. Ára: 850 Ft.

Négyzet hűtőmágnes – méret 9,5*9,5 cm. Ára: 850 Ft.

Szív hűtőmágnes – méret 10*9,5 cm. Ára: 850 Ft.

Kör hűtőmágnes – méret 9,5*9,5 cm. Ára: 850 Ft.

Műanyag borítású négyzetes mágnes – méret 5,8*5,8 cm. Ára: 750 Ft.

Műanyag borítású téglalap mágnes – méret 7,5*5,8 cm. Ára: 750 Ft.

Színes keretes műanyag mágnes – méret 4,5*6 cm. Ára: 550 Ft.

Választható színek:

Hűtőmágnes-nyomtatás: egyedi ajándék nem csak cégeknek!

Puzzle nyomtatás

A hűtőmágnes kedvelt szuvenír, a legtöbb otthonban megtalálható, hiszen utazásokról szívesen hozunk magunkkal valamilyen apró emléket, és a hűtőmágnes ajándékként is megállja a helyét. Reklámajándékként szintén gyakori, ám azt már csak kevesen tudják, hogy a hűtőmágnes-nyomtatás lehetséges akár egyedileg is.

hűtőmágnes-nyomtatás lehetőséget kínál arra, hogy személyes emlékeket, fotókat, rajzokat helyezhessünk el a hűtő ajtaján ízléses, egységes formába csomagolva, de természetesen ajándékba is adható. A nagyszülők többnyire örülnek az unokáikról készült képeknek, amik a hűtőmágnes-nyomtatás segítségével mindig szem előtt lehetnek.

hűtőmágnes-nyomtatás többféle méretben rendelhető, és a formák tekintetében is széles a választék. Akár négyzet, téglalap, vagy kör alakú hűtőmágnes is elkészíthető kívánság szerint, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik megfelel az elképzeléseinek.

Azt gondolhatnánk, hogy a hűtőmágnes-nyomtatást többnyire csak vállalkozások választják, hogy olcsó reklámajándékokkal kedveskedhessenek az ügyfeleiknek, mivel ezt a szolgáltatást csak nagy mennyiség esetén lehet igénybe venni. Cégünk azonban már akár egy darabos rendeléseket is teljesít, így arra is van lehetőség, hogy magánszemélyek számára is elérhetővé válhasson a hűtőmágnes-nyomtatás!

Amennyiben szeretne egyedi, személyes ajándékkal kedveskedni ismerőseinek, barátainak, családtagjainak, vagy kollégáinak, forduljon hozzánk bizalommal! Számos szolgáltatásunk között a hűtőmágnes-nyomtatás is szerepel, amit ugyanolyan kiemelkedő minőségben végzünk, mint minden egyebet, amivel csak foglalkozunk. Mind méret, mind forma tekintetében széles a választékunk, és akár műanyag borítású, akár lap hűtőmágnest szeretne, nálunk megtalálja, sőt, akár színkeretes változatban is rendelhet.

Tekintse meg a lehetőségeket, válassza ki az Önnek megfelelő típust, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, illetve keressen fel bennünket budapesti üzletünkben, és adja le megrendelését!