Puzzle nyomtatás

Tervezd meg egyedi kirakós játékod (puzzle) webshopunkon.

A puzzle több darabból álló kirakós játék, mely általában kartonból készül, de kapható kemény farost alapú, tükörfényes kivitelben is. Több méretben is kapható különböző nagyságú elemekkel, így gyerekeknek és puzzle-kedvelő felnőtteknek is ajánljuk. Szublimációs technikával készítjük a nyomatot, így a képek színei élénkek.

Elkészítési idő: A4 méret 30 perc, A3 max 1 munkanap.

Puzzle nyomtatás

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Az alábbi méretek/darabszámok rendelhetőek.

Puzzle nyomtatás
Puzzle nyomtatás

Papír alapú puzzle

A4 puzzle (20×28,5 cm) 7×5=35 darabos – az üzletben kapható
A4 puzzle (20×28,5 cm) 7×10= 70 darabos – az üzletben kapható
A4 puzzle (20×28,5 cm) 8×12= 96 darabos – az üzletben kapható
A4 puzzle (20×28,5 cm) 8×15= 120 darabos – az üzletben kapható
A4 puzzle (20×28,5 cm) 12×16= 192 darabos – az üzletben kapható
A3 puzzle (28,5×40,5 cm) 10×5= 50 darabos – az üzletben kapható
A3 puzzle (28,5×40,5 cm) 12×9=108 darabos – az üzletben kapható
A3 puzzle (28,5×40,5 cm) 16×12= 192 darabos – az üzletben kapható

Puzzle nyomtatás

Figyelem!

A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Lepd meg formabontó ajándékkal kedvesedet Valentin-napon: válaszd a puzzle nyomtatást!

Puzzle nyomtatás

Valentin-nap alkalmából sokan szeretnének személyes és egyedi ajándékot átnyújtani kedvesüknek. Ezeknek az igényeknek leginkább a közös képekkel ellátott termékek felelnek meg, azonban egyesek szeretnének formabontók lenni, ezért nem akármilyen megoldást keresnek a rendelkezésre álló kínálatból. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, ajánljuk figyelmedbe a puzzle nyomtatást!

A puzzle nyomtatásnak köszönhetően különlegessé varázsolhatod a Valentin-napot, hiszen egy igazán formabontó ajándékkal lepheted meg kedvesedet. A puzzlet akár közösen is összerakhatjátok, vagy egy romantikus játékhoz is felhasználhatjátok, így pedig nem lesz nehéz emlékezetessé tenni a szerelmesek ünnepét. A puzzle nyomtatással kapcsolatban is a maximumot nyújtjuk: igényes, minőségi termékeket biztosítunk a vásárlóknak, kedvező áron.

Élj Te is a puzzle nyomtatás lehetőségével, válaszd szolgáltatásunkat a különleges pillanatok megteremtéséhez! Add le minél hamarabb a rendelésed, hogy Valetin-napon már csak át kelljen nyújtani a meglepetést! Bővebb információkért, vásárlásért vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!