Naptár nyomtatás

Tervezd meg egyedi naptárad webshopunkon

Falra akasztható 13 lapos (12 hónap + borító) naptárat készítünk A4 és A3 méretben.

A4 méretű 12 lapos naptár 3.990 Ft
A4 méretű 13 lapos naptár 4.990 Ft

A3 méretű 12 lapos naptár 5.990 Ft
A3 méretű 13 lapos naptár 6.990 Ft

A falinaptár mintákat a lap alján találod.

Újdonság!

Álló és Fekvő Éves A3 falinaptár!

Ár: 2.200 Ft-tól

Tökéletes személyre szabott karácsonyi ajándék nagyszülőknek, nagynéninek, nagybácsinak, keresztszülőknek vagy szülőknek.

A legboldogabb pillanatok egy egész éven keresztül visszamosolyognak ránk a fényképes naptárból.

A naptár elkészítéséhez ajánlott fekvő képeket kiválasztani, mert az álló kép nagyon keskeny lenne és nem mutatós.

Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küldje el előre a nyomtatásra szánt képet az info@poloparadicsom.hu e-mail címre vagy hozza be pendrive-on.

Nyaralási képeiből elkészítjük egyedi naptárát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Figyelem!

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Válogass a fotóidból és rendelj naptár nyomtatást!

naptár nyomtatás

Lapozd át az évet saját fali naptárral! A naptár nyomtatás a kedvenc fotóidat viszi papírra, hónapok szerint. Itt az alkalom a fotóidat kinyomtattatni!

A fotóinkat okos eszközökön tároljuk és képernyőkön keresztül nézegetjük. Hiányzik a kézzelfogható fotó, szívesen nézegetnél akár nagy méretű fényképeket is a kedvenc pillanataidról? Készíts saját kollekciót a legjobban sikerült fotókból és rendezd őket naptárba!

A naptárat ki tudod tenni a falra, nem kell a fotókat albumba zárni, elrejteni a mobilod memóriájába. A bekeretezett fotókból csak minimális mennyiség fér el a falakon és a polcokon. Anélkül tudod kirakni a családi, a nyaralós vagy a szerelmes fényképeidet, hogy elborítanád velük az otthonod falait.

A naptár nyomtatáshoz 12-13 oldalon keresztül több, válogatott fotót tudsz felhasználni, amiket mi kiváló minőségben kinyomtatunk. Álló vagy fekvő, A3 vagy A4 méretű lapokból álló napárban sorakozhatnak a válogatott, színes fényképek az elmúlt évekből. Bármikor lapozhatsz egyet és jó kedvre derülhetsz tőlük.