Poháralátét nyomtatás

Tervezd meg egyedi poháralátéted webshopunkon.

A személyre szabott poháralátétek nagyszerűek a szállodaipar számára.
Ezek lehetővé teszik, hogy könnyen elérje és továbbítsa üzenetét a célközönség számára. Megfelelőek olyan eseményekre is, mint esküvők és konferenciák.

A nyomtatott poháralátétek ideális reklámfelületet kínálnak egy cég részére vagy egy közelgő eseményre.

Jellemzők:

  • gumis alap, fehér textilborítással
  • mosható
  • tartós
  • méretei: 10*10 cm

Ára: 990 Ft

Esküvői poháralátét nyomtatás

Poháralátét nyomtatás

Esküvői kiegészítőket tudunk készíteni, ha megrendelitek tőlünk a poháralátét nyomtatást. Legyen az esküvő minden részlete összeillő!

Mire elérkezik a házasságban eltöltött, közös életetek első napja, még sok szervezés vár rátok. Az esküvői dekoráció a díszlet az igen kimondásához és a közös ünneplés háttere. A színek, a kiegészítők, a díszek, a hangulat is hozzátesz az ünnepléshez.

A poháralátét nyomtatást ajánljuk, ha a vacsora asztal terítékéhez dekoratív és az esküvő stílusához passzoló kiegészítőt kerestek. Egyedi mintával, szöveggel készülhet az esküvőtök minden poháralátéte, ha úgy döntötök, hogy nem előre gyártott kiegészítőt választotok. Az esküvői dekoráció motívumai, árnyalatai visszaköszönhetnek az alátétekről is.

A nyomtatást igényesen és tartósan tudjuk elkészíteni, ennek köszönhetően az esküvői kiegészítő sem fog olcsó hatást kelteni. A meghívott vendégek mindegyike kapjon dekoratív poháralátétet, de érdemes plusz alátétekről is gondoskodni. Rendeljetek tőlünk, hogy jusson mindenkinek alátét a pohárhoz!