Az egyedi kulacs nyomtatás sportoláshoz egyenesen kötelező

2023. 04. 5. | Hírek

A kulacs nyomtatás a sportolásban jeleskedőknek hasznos szolgáltatás. Ne indulj el edzeni a kulacsod nélkül, amit tőlünk rendeltél, nyomtatással!

A műanyag nem menő

Az egészséges életmód a stresszementesebb, energikusabb és boldogabb élethez vezet, amiből nem hiányozhat a rendszeres mozgás sem. A mozgás fokozott folyadékvesztéssel jár, amit már a sport közben ajánlott pótolni, de utána is szükség van a szervezet hidratálására. A sok víz, sportital, fehérje shake mind rengeteg műanyag palackot jelent, ami a szemétben köt ki, gyarapítva a műanyag hulladék mennyiségét. 

A műanyag palackoknak használatának a másik problémája, hogy a sportoláshoz nem igazán ideális az anyaguk. Egy palack ásványvíz nem sokáig tud ellenállni a műanyagot ért fizikai hatásoknak. A palack behorpad, elveszti a formáját, nehezebben lehet inni belőle. Egy fém kulacs ezzel szemben jól bírja a gyűrődést és nem is kell belőle újat vásárolni minden edzéshez.Töltsd fel friss vízzel, sportitallal és irány az edzőterem vagy éppen a sportpálya!

A fém palack sok edzésre elkísér

A kulacs nyomtatás megrendelésével egy vadonatúj, alumínium palackod lesz, aminek ráadásul Te lehetsz a dizájnere is. Tervezz mintát, feliratot, fotót a fehér színű palackra, küldd el nekünk és mi villámgyorsan elkészítjük a nyomtatást! A kulacsodat mindenhová magaddal viheted, sportolás közben 600 deciliternyi folyadékkal csillapíthatod a szomjadat.

Nem fogod összetéveszteni mások palackjával, ami egy ásványvizes üveg esetében nagyon könnyen megeshet és a tiédre sem fogja azt hinni más, hogy az ő palackja. Egyedi, környezetbarát, tartós, sportálló és csak a Tiéd, ezt tudja a nyomtatott fém kulacs.

A kulacs ma már olyan kiegészítő, ami egyre több ember számára alapvető és tudatos választást jelent. A minőségi darabok sokáig bírják és kitűnően helyettesítik az üdítős, vizes palackokat. Nem kell beérned egy olyan darabbal, amit mindenki meg tud vásárolni a boltokban, készíttess egyedi mintával ellátott, saját kulacsot! A fém kulacs nyomtatásról minden érdeklődő kap tőlünk tájékoztatást, ha kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeinken.