Bögre nyomtatás reklámajándékhoz!

2021. 02. 8. | Hírek

A bögre nyomtatás a személyes ajándék és a reklámajándék közkedvelt képviselője! A bögre minden konyhaszekrényben, minden íróasztalon megtalálható, olyan hétköznapi tárgy, amiből mindenkinek van, de nem csupán egy darab. A bögre elsőre talán fantáziaszegény ajándéknak tűnik, de nem véletlenül alkalmazzák olyan sok helyen reklámajándéknak, hiszen olyan használati tárgyról van szó, ami kortól, nemtől, szakmától, családi állapottól függetlenül mindenkinek a kezébe kerül legalább napi egyszer. Jobb választás, mint egy toll vagy egy kulcstartó, mert olyan tevékenységhez kapcsolódik, ami mindenkit érint. Kávét, teát, üdítőt, de alkoholt is szokás inni bögréből, tehát a lehető legszélesebb vevőkört le tudja fedni, ha ilyen reklámajándék mellett dönt egy cég.

bögre nyomtatás az ilyen típusú reklámajándék elkészíttetésének egyik első és legfontosabb lépése. A bögre nyomtatás segítségével a sima, bolti bögréből a cég saját logójával, szlogenjével, mintájával ellátott reklámajándék válik, amit mindenki szívesen fogad. A partnerek, az ügyfelek, a vásárlók, az érdeklődők mind kaphatnak egy-egy, bögre nyomtatással logózott bögrét.

bögre nyomtatással meglepően olcsó és gyorsan elkészülő reklámajándék projektet lehet tető alá hozni, ami a cég sikereire is hatással tud lenni. Nincs is annál eredményesebb marketing, ha a szlogen, a logó, az arculat egy darabja ott van az emberek keze ügyében, a szeme előtt, méghozzá minden egyes nap!

A nyomtatás szublimációs eljárással készül, ami azt jelenti, hogy a speciális festéket a nyomtató berendezéssel egy bizonyos hőfok elérésével a felületre rögzítik. A festék a hő hatására szublimálódik, gáz halmazállapotúvá alakul és szinte a bögre felületére olvad. Az eredmény minőségi, tartós és szinte észrevehetetlen.

Keress minket bizalommal, ha a bögre nyomtatás felkeltette az érdeklődésedet és rendeld meg a minőségi szolgáltatásunkat kedvező áron reklámajándék készítéséhez is! A budapesti bögre nyomtatás részleteiről tudj meg többet az egyik megadott  elérhetőségünkön!