Egyedi vászontáska nyomtatás: a bolygó is meghálálja a textilt

2023. 10. 9. | Hírek

Az egyedi vászontáska nyomtatást választani kreatív és környezettudatos döntés is egyszerre. A táskaválasztás is egy hangsúlyos kérdés, Te se vedd félvállról!

A táskák, szatyrok olyan hétköznapi használati tárgyak, amiket valóban minden egyes ember tart az otthonában. A táskákat főleg a bevásárlások alkalmával szokás elővenni, de bármilyen esetben jól jönnek, amikor tárolni, cipelni, szállítani kell valamit.

Műanyag helyett vászont akassz a válladra!

Sokáig tartott a műanyag egyeduralma, de mostanra győzedelmeskedett a környezetbarát szemlélet, ami kezdi teljesen kiszorítani ezeket, a káros anyagból készült holmikat. A műanyag lenge, átlátszó és könnyű anyagáról senki nem mondaná meg, hogy milyen óriási mértékben képes a pusztításra. A bolygón naponta több millió műanyag szatyor fogy, aminek a gyártása magas szén-dioxid kibocsátással és petrolkémiai anyagok, köztük kőolaj felhasználásával történik.

textiltáska nyomtatás

A sokszor csak egyszer használatos zacskók lebomlásához több száz év szükséges. Léteznek ugyan újrahasznosított, vagy lebomló, növényi anyagból gyártott változatok, de a műanyag így is nagy mennyiségben van jelen. Ráadásul a lebomló szatyrok egy része csak szétesik darabjaira vagy fény és oxigén is kell a lebomlásukhoz.

A vászonszatyrokat nem csupán húsz percet használjuk összesen, hogy aztán eldobjuk őket és nem tartalmaznak mindenhová eljutó mikroműanyagokat sem. Környezetbarát kiegészítők, amik ráadásul egyedivé is tehetőek, de reklámcélokra is kiválóak.

Elkészítjük a táskádat

A vászontáska több, mint egy hétköznapi kiegészítő, mert a személyes stílusod és a környezetbarát életmódod egy lényeges darabja. Az ilyen táskából többet is tarthatsz otthon, több színben, más és más grafikával. Mi elkészítjük neked, pamuthoz ideális digitális nyomtatással. A textiltáska nyomtatáshoz digitális technológiát használunk, ami szép és tartós nyomatot eredményez.

A digitális nyomtatással a textil szerkezetét érinti, a festék ennek köszönhetően jobban tapad a textilszálakra. A nyomtatott festéket még hőkezelik is, így az a textil szálakra tud rögzülni. Nemcsak szöveg vagy rajz, de valósághű fénykép is igényesen jelenik meg a vászon felületén. Rengeteg szín, sőt, színátmenet is megjeleníthető a textilen, nem csupán fehér háttérrel.

vászontáska nyomtatás

A Te táskád csak a tiéd, nem fog szembejönni egy ugyanolyan, sorozatgyártott darab veled a zöldségesnél vagy a könyvesboltban. A stílusodhoz tudod igazítani, ezen kívül mosható, vasalható, kis helyen is elfér, mert össze is tudod hajtogatni. A vászonszatyor anyaga puha és természetes anyag, ami nem zörög, nem irritálja a bőrt és leszakadni sem fog a nagyobb súly alatt.

Digitális textilnyomtatással részletes, ellenálló, nem töredező minta készül. Maga a vászon is jól bírja az eljárást, így a termék életét sem rövidíti meg a nyomtatás. Akár kis példányszámban is készülhet fotóval, szöveggel, grafikával díszített szatyor, mert így is költséghatékonyan lehet ezzel a technológiával nyomtatni. A textiltáska nyomtatáshoz rövid határidőre van szükség, várni sem kell rá.

Szívesen fogadjuk az egyedi és a céges megrendeléseket is, ha textil nyomtatásáról van szó. A webshopunkban textil használati tárgyak több változatban is elérhetőek. A textilhez a nyomtatást is biztosítjuk, neked csak az ötletet kell hoznod. A megvásárolható vászontáskák több színben, egy méretben, száz százalék pamut tartalommal és hosszú fülekkel készülnek. Szívesen adunk további felvilágosítást vászontáska nyomtatásról a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén. Keress fel minket minél előbb!