Pamut törülközők

Frottír törülköző

Puha, finom tapintású törölköző 100% pamutból.

Minőségét a használati utasításban foglaltak betartása esetén évekig megőrzi. 12 színből választhatnak üzletünkben.

Méret: 70*140 cm
Színek: fehér, bézs, rózsaszín, sárga, narancs, piros, lila, zöld, világoskék, királykék, barna, szürke.
Anyagösszetétel: 100 % pamut.

Egyedi hímzéssel teheti egyedivé a törölközőit!

Már 1 db-tól is rendelhető!

Ára: bruttó 3.990 Ft-tól (egy mintával)

Figyelem!

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Törölköző hímzés Budapesten: így lesz az egyszerű textilből egyedi darab!

Puzzle nyomtatás

Egy törölköző több lehet egyszerű textilnél, amit a fürdőszobában használunk arra, hogy felitassuk a bőrünkről, hajunkról a nedvességet. Lehet belőle névre szóló kiegészítő, személyes ajándék, de reklámajándék is készülhet belőle promóciós célokra. A lényeg a hímzésben rejlik. A gépi hímzés minőségi, tartós és esztétikus módja a feliratok, minták elkészítésének, amik a törölközőre kerülnek. A törölköző hímzés Budapesten is elérhető szolgáltatás, ami gyorsan elkészül egy megrendelés alapján.

Aki hímzett törölközőt szeretne készíttetni, annak ajánljuk figyelmébe a szolgáltatásunkat, a törölköző hímzést Budapesten! Fordulj hozzánk bizalommal, és vásárold meg egy helyen a minőségi pamut törölközőket a kiválasztott színben, majd kérj rá egyedi hímzést!

törölköző hímzés Budapesten jó ár-érték arányban készül el általunk, ajándékba, saját részre vagy reklámajándéknak is. Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és hamarosan elkészül a hímzett törölköződ!