Zsebkendő hímzés

Zsebkendő monogram hímzés

Elengedhetetlen kiegészítő a textilzsebkendő elegáns, hivatalos eseményen.

Az egyedi monogram stílusos és egyedi megjelenést biztosít.

Zsebkendő hímzés: monogramos kiegészítő textilből

zsebkendő hímzés még mindig nem divatjamúlt dolog! A textilzsebkendő az elegáns megjelenés egyik kedvelt és alapvető kiegészítője a férfiaknál. A zakó zsebébe szépen hajtogatott monogramos dísz zsebkendő felteszi a koronát a stílusos összeállításra. Ilyen hímzett kiegészítőt nem csak a férfiak hordhatnak, a nők is tarthatnak maguknál textil zsebkendőt. Éppen ezért egyedi és ötletes ajándék válhat egy monogramos textil zsebkendőből.

A  zsebkendő hímzést rendelje meg a cégünktől, ha nem szeretne saját maga bíbelődni a kézi hímzéssel és szépen kivitelezett monogramos ajándékkal szeretné meglepni azt, akinek szánja a zsebkendőt. A  zsebkendő hímzés géppel készül, a honlapunkon megtalálhatóak azok a minták, illetve sablonok, amikből választhatnak a megrendelők. A megadott betűk felhasználásával rövid határidővel elkészül a monogramos ajándék.

A  zsebkendő hímzés mellett egyéb, textilre történő hímzést is vállalunk, így a törölköző hímzés is megrendelhető szolgáltatásunk. Keressen minket bizalommal, ha megtetszett valamelyik lehetőség!

Választható egyszerű monogramok:

Választható dekoratív monogramok:

Zsebkendőink:

Fehér férfi és női zsebkendő monogramozása rövid határidővel.

1 db zsebkendő hímzéssel együtt bruttó 2.500 Ft

Zsebkendő hímzés: válassz környezetbarát megoldást!

Zsebkendő hímzés, magas színvonalon, kedvező áron, rövid határidővel, igényes kivitelben, környezetbarát megoldás a mindennapokban!

Napjainkban a szakemberek nem győzik hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát. Sokan nem is gondolnák, hogy a hétköznapokban mennyi mindent tehetnek azért, hogy a jövő generációja számára élhetőbb jövőt biztosíthassanak. Már az rengeteget számít, ha az emberek például eldobható papír zsebkendő helyett inkább az anyagból készült típusok mellett teszik le a voksukat. Amennyiben Te is szeretnél környezettudatosabb lenni, azonban a textil zsebkendőket egyedivé tennéd, fordulj hozzánk bizalommal a hímzésükért!

Cégünk a törölközők hímzése mellett vállalja a zsebkendők egyedi mintázását is. A zsebkendő hímzés keretein belül az elképzeléseidnek megfelelő felirattal láthatod el az anyagot. A végeredménynek kizárólag a fantáziád és az igényeid szabhatnak határt. Akár a saját monogramod is rákerülhet az anyagra. A zsebkendő hímzés során igényes termékek születnek, amiket nem csupán a környezetvédelem miatt fogsz szívesebben használni, hanem esztétikus kinézetükért is. Ha szeretnéd, hogy a család is környezettudatosabban élje a mindennapokat, megrendelheted a felnőttek és gyerekek zsebkendőit is. A hímzés tartós, nagyon jól bírja az intenzív igénybevételt, rendszeres mosást, hosszú éveken át díszíti majd a textilt. A zsebkendő hímzéssel kapcsolatban színvonalas, megbízható szolgáltatást biztosítunk. A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük, nálunk nincs hosszas várakozás.

Válaszd a környezettudatosságot, bízd ránk a zsebkendők emblémázását, vedd igénybe szolgáltatásunkat! Ha szeretnél, törölköző hímzésre is leadhatsz rendelést. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnod a tartós hímzésért. Ezen kívül többféle egyedi termék készítését is vállaljuk, érdemes körbenézni a kínálatban. Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.