Kőtábla nyomtatás ballagási ajándéknak!

2022. 04. 5. | Hírek

A kőtábla nyomtatás kreatív ötlet ballagási ajándéknak is! A megörökített pillanatok kőre is kerülhetnek a megszokott fotópapír helyett.

A ballagás egy igazi mérföldkő mindenkinek az életében. A fiatalok ilyenkor válnak felnőttekké, kilépnek az életbe és saját utat választanak maguknak. Az ilyen eseményeken a szülők és a nagyszülők igyekeznek minél több fényképet készíteni, hogy az emlék megmaradjon. Később kellemes élmény visszanézni az ünneplőbe öltözött, kipirult arcú, óriási virágcsokrokat szorongató fiatalokat, ahogyan énekelnek, szavalnak vagy mosolyognak a fotókon. Ezeknek a képeknek nem a fiókban a helye, de még csak nem is egy fényképalbumban.

A kőtábla nyomtatás egy újfajta megközelítést kínál azoknak, akik a hagyományos fényképeknél egy kicsit másféle koncepcióra is nyitottak. A kőtábla nyomtatás egy általunk biztosított kőből készült, formázott táblára történik. Itt a felület egy fotókeret méretű kőtábla. Olyan nyomtatási eljárással kerül a kiválasztott fénykép a kőfelületre, hogy az tartósan ott is marad. A kész fényképes kőtáblát ki lehet tenni mérsékelt napfénynek is, nem tesz kárt benne. A fénykép nyomtatással kerül a felületre, ahogyan a többi fényképes ajándék esetében. A fekete színű, lábakkal ellátott táblák három méretben készülnek. A megrendelő a kiválasztott fotót jó minőségben látja viszont a táblán. A tábla színe, anyaga és formája is egy valódi, faragott kőtáblát idéz, ezért igazán eredeti hátteret tud adni egy fotóhoz. A fénykép élessége, színei, minősége nem romlik a kőtábla nyomtatást követően, így megmarad a valódi fotó külseje a képnek.

A kőtábla nyomtatással olyan ballagási ajándék készül, amit minden lány és fiú kitehet a szobába vagy a nappaliba, aki most ballag.  A kőtábla nyomtatásról minden információt megadunk az érdeklődőknek, legyen az ár, elkészítési idő vagy az elérhető méretek. Keress minket bizalommal, ha szeretnél további felvilágosítást kérni a szolgáltatásainkról és a termékeinkről! Ajándékozz valami egyedit és szépet, amivel örömet tudsz szerezni annak, akinek szánod a meglepetést!