Miért nem felesleges a fényképes naptár nyomtatás megrendelése?

2024. 01. 3. | Hírek

A fényképes naptár nyomtatás megrendelése az új esztendő kezdetének egyik kipipálandó feladata. Ugye milyen jól jön egy naptár, ami emlékeztet mindenre?

A naptár minden okos eszközön, digitális formában jelen van. Csak meg kell nyitni a naptár elnevezésű alkalmazást vagy rápillantani a képernyő sarkára, ahol szerepel az aktuális dátum. A hagyományos, papírra nyomtatott számok, napok, hetek és hónapok visszaszorultak az analóg világ egyre szűkülő terébe.

A nyomtatott naptár lehet zseb méretű vagy falikép nagyságú, lapozható változat is. Ez az egyik előnye, ha papír alapú kalendáriumod van. Ki tudod tenni, ahová csak szeretnéd, ha a megfelelő méretben és formában szerzed be. Egy másik, nem elhanyagolható előny a naptár külseje. Te döntheted el, hogy milyen oldalak mutassák neked a dátumokat, ha a naptárkészítés szolgáltatása mellett döntesz.

fényképes naptár nyomtatás

Miért más egy papír naptár, mint egy digitális?

  1. A papírból készült naptárral közvetlen fizikai kapcsolatba kerülhetsz azzal, hogy lapozhatod, írhatsz rá. Megérinthető, kiakasztható, csukható, nyitható, van illata, tapintása, eleven színei, formája. Olyan tárgyakat idéz meg, amik már egy analóg, eltűnőben lévő világhoz tartoznak. Sokan szívesen kivonulnak egy kicsit a digitális, online platformokról, a papírból készült fali naptár erre is kiválóan alkalmas.
  2. A nem digitális, nyomtatott eszközök előnye, hogy nincs szükség a használatukhoz se áramra, sem pedig internet kapcsolatra. Csak ki kell akasztani az elkészült naptárat és máris olvasható, lehet bele jegyzetelni, karikázni, aláhúzni.
  3. A papír naptárat könnyen át lehet tekinteni. Nem kell hozzá elővenni egy digitális eszközt, megnyitni alkalmazásokat, kikapcsolni, bekapcsolni egy készüléket. Mindig ugyanott, ugyanolyan formában érhető el, a helyén, a falon. Mindenki hozzá tud férni, mindenki tudja egyedül is használni, emellett pedig egyszerűen és olcsón lecserélhető.
  4. A papírra nyomott naptár dekoráció is, nemcsak a dátumok követésére és a napi feladatok tervezésére, a közelgő események számon tartására is tökéletes eszköz. Személyes emlékekkel, kedvenc képekkel is ki lehet egészíteni.
fényképes naptár nyomtatás

Kommersz helyett egyedi kalendárium

A saját tervezésű naptár sokkal több, mint egy praktikus eszköz a tervezéshez és a naprakész hetekhez. Sokkal vidámabban kezdődik egy nap, ha a teendők listája mellett a család mosolygós fényképe is fogadja a tulajdonosokat.

A naptár egyedi változatban minden évben elkészíttethető, ezért minden új fotó, élmény szerephez juthat a lapokon. Tizenkét hónapnyi fényképes emlék kaphat helyet a teljes naptár lapjain. Az elrendezés és a szerkesztés lehetőségeinek köszönhetően egy lapra több fotó is kerülhet.

A tervezés a Te feladatod, válassz képeket, küldd el nekünk, dönts egy naptár sablon mellett és kérd a kiválasztott méretben! Mi elkészítjük a családi naptárat teljesen egyedi formában, rövid határidő vállalása mellett. Szabadítsd fel a legjobb fotókat az online tárhelyekből és legyen belőlük nyomtatott kép a naptáradon!

A naptár nyomtatás tehát az év elején aktuális, de akár év végén is meg lehet rendelni. Az előrelátók így tesznek, főleg akkor, ha ajándékba szánják a fényképekkel illusztrált terméket. Akármikor szeretnéd nyomtatásban látni kedvenc fotóidat, képeidet, egyet jegyezz meg: hozzánk fordulj, ha nyomtatásról van szó!

A honlapunkon szerepelnek a szolgáltatásaink és megosztottunk alapvető információkat is a tevékenységünkről. Amennyiben mégis maradt kérdésed, ne habozz feltenni kollégánknak a feltüntetett elérhetőségeink egyikén.