Párna nyomtatás ajándékba? Kreatív ajándék, ami több, mint egy párna!

2020. 09. 2. | Hírek

A párna egy hasznos és dekoratív lakberendezési elem. A párnáinkat nem csupán vásároljuk, hanem kapjuk is. Ki ne szeretne egy új párnát kapni ajándékba, ráadásul olyat, ami egyébként nem kapható az üzletekben? Ilyen ajándékot párna nyomtatással lehet készíttetni.

Keress minket bizalommal és rendelj tőlünk párna nyomtatást! Ajándékozd meg magadat vagy egy kedves rokonodat, ismerősödet, barátodat egy új, egyedi párnával! A párna attól lesz egyedi, hogy a párna nyomtatással gyakorlatilag bármilyen grafika, írás kerülhet rá.

Mit szólnál például egy fotóhoz? Az egyik kedvenc képed kinagyított változatban ott lehet veled mindig, amikor mozizol az ágyadból vagy egy jó könyvet olvasol a kanapén heverészve, de dísznek sem utolsó, ami szem előtt van a lakásban.

Ha más valakit szeretnél meglepni párna nyomtatással, már csak egy kis csomagolás hiányzik hozzá! Válaszd ki a fotót, juttasd el hozzánk és hamarosan ott díszeleg majd a megrendelt párnán. Ki mondta, hogy csak a falra lehet képet akasztani? A fényképes párna puha, selymes és nem szakad el, nem gyűrődik, nem sárgul meg, mint a papír.

Párnára nyomtatni természetesen nem csak fényképet lehet. Egyéb grafika is kerülhet a textil huzatra, akár egy sorsdöntő kérdést is feltehetsz annak, aki kapja az ajándékot. Kreatív és egyedi megoldások kivitelezésének nincs semmi akadálya, hiszen a műhelyünkben többféle technológiát is használunk, összesen ötféle nyomtatási technikával készítjük el a párna nyomtatás során grafikákat a hordozó felületre. Ennek köszönhetően az adott színvilág, részletesség, méret és képhűség kiváló minőségben és maradéktalanul valósulhat meg.

A párna nyomtatást Budapesten rövid idő alatt kivitelezzük a megrendelő kívánságai alapján és kedvező áron elkészítjük az egyetlen és utánozhatatlan lakás dekorációt. Ha eldöntötted, hogy párna nyomtatást szeretnél rendelni, kérj tőlünk árajánlatot! Hamarosan elkészül és kézhez kapod az új és egyedi párnát! A részletekről tudj meg többet a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!