Plüss maci nyomtatás: a népszerű mackó története

2023. 08. 2. | Hírek

A plüss maci nyomtatás számtalan alkalomra megrendelhető és mindig biztos sikert jelent. Mi most a legkisebbek számára ajánljuk a termékeinket.

Miért olyan megszokott dolog plüsst ajándékozni?

A plüss játékok a gyerekek kedvencei közé tartoznak, a csöppségek még nagyobbacska korukban is ragaszkodnak a szeretett állatkáikhoz. A mutatósabb darabokat nem egyszer megtartják emlékbe és azok cuki játékból emlékekkel teli lakásdekorációvá is válhatnak.

A játékok alapanyaga, a plüss már önmagában válasz a kérdésre. A plüss egyébként gyapjú vagy selyem felhasználásával készült bolyhos szövet.  Egy pihe és puha, selymes tapintású mackót mindenki szívesen vesz a kezébe. A kicsik örömmel bújnak hozzá, szorosan magukhoz ölelik alvás közben, lelkesen cipelik magukkal mindenhová. Egy ilyen játéknak nincsenek a gyerekre veszélyes, lenyelhető, szúrós vagy irritációt okozó elemei. Éppen, hogy a gyermek az, aki az évek alatt elkoptatja kis plüss barátját.

A játékokból a kicsi babák számára is hűséges és kedves társak válnak, ezért babaköszöntő ajándéknak is kitűnőek. A játék feliratozható változatban örök emlék lesz a kicsi születésének dátumával, a baba nevével ellátva.

A klasszikus maci persze nem kötelező gyerekjáték, szerepel a kínálatunkban kismajom, kutyus, rénszarvas is.

plüss állat nyomtatás, plüss maci nyomtatás

Egy kis plüss maci történelem

Miért a plüss mackó az egyik legkedveltebb gyerekjáték? A puha, barna mackó egyike a legöregebb játékoknak, története van. A Teddy bear az USA egyik neves elnökéről, Theodore Rooseveltről kapta a nevét. Az elnök az egyik vadászata során megmentette egy medvebocs életét, a hír pedig óriási szenzációt keltett. Az elnök kivívta az emberek rokonszenvét és a kismaci a gyengék szimbólumává vált, akik bízhatnak az elnök oltalmában.

Egy élelmes cukorka boltos elkészíttette a mackó plüss mását és elnevezte Teddynek. A maci kikerült a bolt kirakatába, a vevők pedig megrohamozták és mindenki akart egyet magának. A mackógyártás innentől kezdve sikeres vállalkozássá vált, a plüss pedig meghódította az egész világot. Mindez az 1900-as évek elején történt és összefüggésbe hozható egy másik, világhíres medve megszületésével.

A világ másik hírneves macija Vinnie the Pooh, az az Micimackó, aki a brit író, A. A, Milne kedves meséjében vált mindenki kedvenc csekély értelmű medvéjévé. A macit, az író a kisfia plüss medvéjéről mintázta és számos, kedves kalandot álmodott neki és barátainak a Százholdas Pagonyban. Robin, Milne kisfia 1921-ben kapott plüss mackót, mint akkoriban a gyerekek többsége, akiken szintén végigsöpört a mackóláz. Ilyen sok mindent köszönhetünk tehát egyetlen jó cselekedetnek.

A játékmaci nem kerülhette el a sorsát és menthetetlenül a világ egyik legkedveltebb gyerekjátéka vált belőle, számos mese szereplőjeként minden gyerekszobába eljutott.

Babaköszöntő ajándék egyedi felirattal

A csöppségek egyik első ajándéka miért is ne lenne egy plüss játék? Az ajándékozást nem kell túlbonyolítani, hiszen az egyszerű dolgok sokszor a legjobb választásnak bizonyulnak. Ha mégsem szeretnél túlságosan egyszerűt, akkor csavarj egy kicsit rajta és rendeld meg a feliratozható pólóval ellátott plüss játékot tőlünk!

plüss állat nyomtatás, plüss maci nyomtatás

A kislány és a kisfiú babák számára is nagyszerű első játék egy plüss maci, de van egyéb plüss játék is a kínálatunkban azoknak, akik szeretnek többféle termékből választani. Tervezd meg, hogy milyen pólót viseljen a plüss állatka, mi pedig hamarosan elkészítjük a plüss állat nyomtatást! A fehér pólón minta, szöveg is szerepelhet. Vedd át a kész játékot, csomagold be és nem marad más dolgod, mint  átadni a jeles alkalommal!