Poháralátét nyomtatás: egy kiegészítő, amit mindenki kézbe vesz

2023. 09. 27. | Egyéb kategória

A poháralátét nyomtatással az egyszerű kiegészítőből feltűnő dekoráció készül, amit cégeknek és egyedi megrendelésre is ajánlunk.

Poháralátét készítés céges megrendelésre

Poháralátéttel hotelek, szállodák bárjaiban, éttermeiben, és szobáiban mindig találkozhat a vendég. A legkisebb tárgyon is ott díszeleg a hotel emblémája, miért  éppen a poháralátét maradna ki?

A céges arculat elemei visszaköszönhetnek egy ilyen, praktikus és gyorsan fogyó kiegészítőn is. Tény, hogy az alátét egyike azoknak az ajándéktárgyaknak a reklám világában, amiket előszeretettel választanak a cégek. Az alátét tökéletesen teljesíteni tudja az ajándéktárgyakkal, illetve a reklámajándékokkal szemben támasztott két, fő elvárást: praktikus és jól emblémázható is egyszerre.

poháralátét készítés

A reklámajándékok feliratozva, emblémázva még nem érnek semmit. Egy haszontalan tárgynak nincsen értéke, mert nem kerül előtérbe a rányomtatott céges grafika. Az a tárgy minősül értékesnek és hasznosnak, amit minél gyakrabban vesznek kézbe vagy minél többet van szem előtt és sokan látják.

Az is előnyt jelent egy ajándéktárgynál, ha az emblémázásra viszonylag nagy felület áll rendelkezésre. Az alátét ebből a szempontból egy különösen jó választás. Ellentétben a tollakkal, jegyzettömbökkel, hűtőmágnesekkel, itt nagyobb méret áll rendelkezésre a nyomtatáshoz. Hasznos reklámfelületének köszönhetően a poháralátét értékes céges arculati elem, promóciós ajándék, a hotelben szervezett rendezvényeken, külső, belső helyszíneken is be lehet vetni.

Egy poháralátétet sokan szívesen elraknak és hazavisznek. Miért?  Zsebben is elfér, nagyszerű emlék válik belőle és még mutatós is, akkor  vétek lenne a pulton hagyni, hiszen úgyis annyi van belőle, igaz?

Egyedi poháralátét is készülhet ajándékba

A  poháralátét nyomtatása szolgáltatása arra is kiváló lehetőség, hogy egyedi használati tárgy, dekoratív meglepetés készüljön belőle.  Első hallásra talán nem egy poháralátétet képzelsz el, ha meglepetésről van szó, de higgy nekünk, mert működik!  A fényképes poháralátét például biztosan célba talál majd. Válassz ki egy fotót, amiről tudod, hogy mosolyt fakaszt, szívmelengető vagy éppen vicces emlékeket idéz fel és mi rányomtatjuk az alátétre!

A textil borítással ellátott alátét jóval igényesebb használati tárgy, mint a sima, karton változatok. Ráadásul nem is egyszer használatos kiegészítőről van szó, mert az alátét felszíne nedves szivaccsal egyszerűen lemosható. Rendelj belőle többet, hogy mindenkinek jusson, de ha kifogyna, ránk számíthatsz!

poháralátét nyomtatás

Lepj meg valakit, aki díjazza az egyedi, személyre szóló darabokat! Olyan kiegészítőről van szó, amit igazán bárkinek ajándékozhatsz, csak meg kell találnod azt a képet, szöveget, amitől érezni fogja, hogy csakis neki készült a  poháralátét.

Ne gondold, hogy a  poháralátét csak az alkohol fogyasztással függ össze! Kaphat egy színes grafikával látványosabbá tett alátétet a reggeli fekete vagy a délutáni sütihez elfogyasztott bögre tej is. Az esti házimozihoz kortyolgatott pohár üdítő is alátétért kiált, ahogyan a vacsora készítéshez kóstolgatott pohár bor alatt is elfér egy dekoratív alátét.

A céges ajándéktárgyak vagy az egyedi kiegészítők is határidőre elkészülnek a stúdiónkban. Nem teszünk különbséget promócióra tervezett megrendelés és születésnapra szánt meglepetés között. Nálunk minden nyomtatott tárgy ugyanolyan magas minőségben és esztétikus kidolgozással készül el a megrendelő elképzelései alapján. Egyeztess velünk a nyomtatás részleteiről, lépj kapcsolatba kollégánkkal az egyik elérhetőségünkön!