Póló hímzés logózott munkaruhához

2022. 01. 7. | Hírek

póló hímzés az emblémázott munkaruha megrendeléséhez ajánlott szolgáltatás! Legyen igényes uniformis az alkalmazottaidon minden nap!

póló hímzést nem csak akkor lehet igénybe venni, amikor egyedi ajándékot szeretne rendelni valaki. Az igényes pólóra mindig szükség van olyankor is, amikor munkaruháról van szó. A munkaruha a cég arculatának a része, üzenetet közvetít. Nem kérdés tehát, hogy egy pólónak is fontos szerep jut abban, hogy az ügyfelek, vendégek és vásárlók, hogyan gondolkodnak a cégről.

Fordulj bizalommal a mi cégünkhöz, ha szeretnéd az alkalmazottaid munkaruháját a céges arculati elemekkel kiegészíteni! Az emblémázás alapvető eszköze annak, hogy egy arculati elem megkapja azokat az egyedi jegyeket, aminek köszönhetően a cégre fog asszociálni minden ügyfél, aki meglátja a pólót, szalvétát, levélpapírt vagy tollat a cég logójával.

A póló hímzés és minden, textilre történő hímzés is segíteni tud abban, hogy ízléses arculati elemeket, stílusos munkaruhát használjanak minden nap az alkalmazottak. A hímzést természetesen nemcsak pólóra lehet megrendelni, hanem minden fajta textilre is. A törölköző hímzés is egy megrendelhető szolgáltatásunk, amit hoteleknek, szállodáknak ajánlunk, de szépségszalonok vagy spa központok számára is ideális döntés az emblémázott törölköző.

A póló hímzés vagy a törölköző hímzés is gépekkel történik. A gép hímzés előnye, hogy konkrét határidőket tudunk vállalni és garantálni tudjuk a hímzett termékek egyenletes minőségét. Nagyobb példányszámban is kedvező ár-érték arányban készítünk póló hímzést, a végső összeg kalkulálása alapvetően az öltések száma alapján történik. Tíz darabtól kezdve már kedvezményes árat számolunk fel az ügyfeleknek. A nagy cérna választékunknak köszönhetően a logóddal megegyező színben tudjuk elkészíteni a megrendelt, emblémázott textilekre a hímzést.

Keresd bizalommal a kollégáinkat és minden tájékoztatást megkapsz a póló hímzésről! A színek, méretek és darabszámok mellett pontos árajánlatot is küldünk, méghozzá hamarosan!