Pólónyomtatás

Tervezd meg egyedi pólódat webshopunkon.

Egyedi póló rendelés leadásakor az alábbi technikák közül választhat: digitális-, flex fóliás-, szublimációs nyomtatásból vagy hímzésből.

Ha póló nyomtatásra, fényképes ajándéktárgyra van szüksége keressen fel bennünket bátran, max. 48 órán belül kinyomtatjuk és postázzuk megrendelését.

Rendelését személyesen a Jókai u. 16 szám alatti üzletünkben vagy e-mailen az info@poloparadicsom.hu vagy a poloforma.hu webshopunkkon keresztül is leadhatja. Telefonon rendelést nem tudjuk fogadni, telefonbeszélgetés után várunk egy megerősítő e-mailt, csak ezután tudjuk a rendelést rögzíteni.

Miért válasszon minket?

 • Gyorsan, pontosan, hatékonyan dolgozunk, mindent elkövetünk, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak
 • 1 db fehér póló A4 mértű egyedi grafika nyomtatásával már 4.490 Ft-tól
 • 10 db póló nyomtatás esetén 10% kedvezmény!
 • 10 db felett egyedi árajánlatot adunk, melyet az info@poloparadicsom.hu e-mail címen kérhet
 • Grafikai szerkesztést 1.500 Ft,-tól
 • Hozott pólóra is vállalunk nyomtatást

Fontos!

 • Digitális nyomtatás esetében minimum 80% pamut tarlaomra van szükség
 • Flex foliás nyomtatást poliészter és pamut pólóra is tudunk alkalmazni
 • Szublimációs technikát csak 100% poliészter/technikai pólóra tudunk alkalmazni, színes grafikát csak fehér pólóra, egyszínű pl. fekete mintát színes pólóra is
 • Hozott póló esetében nyomtatásra garanciát nem vállalunk!

Árajánlat kérést az info@poloparadicsom.hu e-mail címre várjuk, a következő adatokkal:

 • darab szám
 • póló színe
 • saját póló vagy hozott pólóra kerülne a nyomtatás
 • milyen fazonú pólóra kerülne a nyomtatás, pl. galléros, kerek nyakú, férfi/női/gyerek
 • nyomtatás mérete pl. 10 cm széles, A4,A3
 • csak az elejére vagy a hátára is kerülne nyomtatás
 • grafikát kérjük csatolja

Bármilyen kérdés esetén érdeklődjön a 0620/9323372-es telefonszámon vagy az info@poloparadicsom.hu e-mail címen.

Figyelem!

A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Póló nyomtatás a kedvenc fényképeiddel!

A póló nyomtatásnak rengeteg változata van, az egyik legkedveltebb ötlet pedig nem más, mint a fényképes póló. A modern póló nyomtatási eljárásokkal nincsen akadálya annak, hogy egy papír alapú fényképet, illetve annak másolatát textilre applikáljunk. Az ötlet és a fénykép a megrendelőé, a feladatot pedig mi végezzük el. Fordulj hozzánk bizalommal és rendelj Budapesten póló nyomtatást, ha szeretnéd egy kicsit feldobni a ruhatáradat egyedi ruhadarabokkal! Abban az esetben is érdemes a póló nyomtatásban gondolkodni, ha valaki személyre szabható ajándékkal szeretné meglepni egy kedves ismerősét, kedves rokonát vagy szeretett barátját. A póló mindenkinek jól áll és saját mintával készül.

A fényképes pólóknál nincs is jobb választás, ha saját részre vagy ajándékba keresel valami igazán kreatív és egyben személyes dolgot is. Válassz ki egy fotót, bármilyen lehet, színes vagy fekete-fehér, álló vagy fekvő, portré vagy csoportkép, juttasd el hozzánk és mi a rendelkezésünkre álló nyomtató technológiát felhasználva elkészítjük belőle az új, fényképes pólódat!

A fényképhez póló is kelleni fog, a felhasznált nyomtatási eljárás lehetőségeit figyelembe véve a legjobb egy klasszikus, pamut póló, aminek a színe tetszőlegesen választott. A póló nyomtatással elkészített nyomat kiváló minőségű lesz, tartós, a mosással, vasalással szemben ellenálló és nem fog repedezni vagy fakulni.

A póló nyomtatással kedvenc fényképeidet vagy képeidet textilen is meg tudod örökíttetni. Viselheted hétköznapi ruhadarabként és minden alkalommal, amikor a grafikára nézel egy kellemes emlék jut az eszedbe és máris jobb lesz tőle a napod. Ugyanez igaz arra is, aki Tőled kapja a fényképes ajándékot.

Fontold meg a póló nyomtatás lehetőségét és ha van egy vagy több, szívednek kedves vagy éppen vidám fotód, ami textilre kívánkozik, akkor oszd meg velünk, hogy minél hamarabb el tudjuk készíteni a megrendelést! A póló nyomtatásról további részleteket adunk meg, ha felkeresel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségek valamelyikén!

Póló nyomtatás lánybúcsús társaságnak!

A póló nyomtatás a lánybúcsúkra is jó ötlet. Egy ilyen eseményre alkalmi jelleggel készül póló, ami tematikus mintát kap. A nyomtatott pólóból lehet később emlék is, de hétköznapi viseletnek nem kifejezetten ideális. A lánybúcsúknak megvan a maga kellék tára, amit a menyasszony szórakoztatására és búcsúztatására terveznek. A póló alapvető kelléknek számít, amit nemcsak a menyasszony kap meg, hanem az összes meghívottja is a lánybúcsúnak.

Fordulj bizalommal hozzánk és rendelj tőlünk póló nyomtatást! A pólókat a vállalt határidőre elkészítjük és át is adjuk az ügyfélnek minden késés nélkül. Akár sürgős megrendelést is vállalunk, ha arra van szükséged. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a póló nyomtatás megrendelését és a lánybúcsú pólók megtervezését, mert ebben az időszakban van az esküvő szezon, tehát lánybúcsúból is többet szerveznek, mint az év többi részében.

A póló nyomtatás alkalmával a pólónak a mintáját meg tudod tervezni saját magad vagy pedig kérhetsz tőlünk egyedi mintát. A jóváhagyott minta kerül a pólóra olyan nyomtatási eljárással, ami garantáltan bírni fogja az egész estét, de még az évek alatt sem fog gyorsan tönkremenni. A lánybúcsús pólót minden résztvevőnek meg lehet tartani emlékbe és nosztalgiázni rajta évek múlva. A nyomtatott lánybúcsús grafika nem fog megrepedezni, kifakulni vagy lepattogzani, hanem sokáig képes megőrizni az újhoz hasonló kinézetét, hála a modern nyomtatási eljárásnak.

A lánybúcsú pólók segítségével az esemény viccesebb, emlékezetesebb lesz és mindenki tudni fogja, hogy milyen alkalomból gyűltek össze s hölgyek a nagy nap előtt. Saját pólóra is kérhetsz póló nyomtatást, ha esetleg különlegesebb színt, fazont, egyedi darabot képzeltél el a társaságnak. Nyitottak vagyunk a kreatív megvalósításra is.

A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén tudsz kapcsolatba lépni a kollégáinkkal, ha aktuális a lánybúcsú szervezése! Elérhető áron készítünk minőségi nyomtatást. Érdeklődj a részletekről és kérj tőlünk árajánlatot póló nyomtatásra rövid határidővel!

Fényképes póló nyomtatás

Hozott anyagra nyomtatás

Lány- és legénybúcsús póló nyomtatás

Céges póló nyomtatás