Pólóruha nyomtatás: Szerezz be a nyári szezonra egy menő szettet!

2024. 05. 8. | Hírek

A pólóruha nyomtatás egyike azoknak a terveknek, amiket még a nyár előtt meg kell valósítanod! Ugye, nem szeretnél lemaradni az új, menő, nyári szettedről?

A póló klasszikus ruhadarabnak számít, amiből mindenkinek van néhány a szekrényében. A póló erőssége, hogy számtalan módon variálható és több stílushoz is kiválóan illik. Egy laza, hétköznapi összeállítás nem az egyetlen, ami a póló pozitívuma, ugyanígy elegáns vagy alternatív összeállításban is megállja a helyét.

A póló hosszított változata a pólóruha, ami legalább annyira kedvelt ruhadarab, mint az eredeti. A klasszikus póló és a pólóruha megjelenéséhez nem kell túl messzire visszatekinteni. Ez a ruhadarab a 20. század elején kezdte meg máig is tartó hódító útját.

A galléros póló vagyis a teniszpóló a húszas években kezdett elterjedni, elsősorban, mint sportruházat. A hetvenes években pedig a póló kétszer olyan hosszú lett és ruha méretűvé vált. A klasszikus teniszruha a tenisz pályákról kilépett az utcára és kedvelt hétköznapi viseletté vált.

A póló természetes alapanyagból készül

A póló és a ruhának hívott, hosszított változata nem véletlenül annyira kedvelt. Az anyaga ideális esetben minőségi pamut. A 100% pamut előnye, hogy természetes, lélegző anyag, ami komfortos viseletet tud nyújtani.

A pamuttal könnyű bánni, mosható, gyorsan szárad, vasalható és nem gyűrődik különösebben. Tartós és a megfelelő kezelés mellett színét, alakját is meg tudja őrizni. Nem szúr és nem szorít, a rugalmas anyagban sokféle tevékenységet lehet végezni és sokféle alkalomra ideális viseletnek bizonyul.

A  pólóruha nyárra

Az igazán izzasztó, nyári kánikulában nem egyszerű olyan ruhát találni, ami véd a napsugaraktól, szellős és stílusos is egyben. A pólóruha pedig pontosan ilyen, mert nem műszálas, izzasztó és zizegő anyagból készül. Több színárnyalatban elérhető és több változatban is kapható. A klasszikus póló fazon mellett galléros, zsebes, hosszabb és rövidebb verziók is elérhetőek, színes vagy mintás modellekből.

A  pólóruha utazáshoz

A  pólóruha egyike azoknak a ruháknak, amiket kifejezetten ajánlanak utazáshoz, ebből pedig általában nyáron van a legtöbb. Utazni vonaton, buszon, autóban vagy repülőgépen is lehet, de mindegyikben közös, hogy a kényelem kerül középpontba.

A lezser pólóruha önmagában is megállja a helyét, ha nem túl szoros, puha alapanyagból készült ruhát kell választani.  A pamut lélegző anyag, nem okoz kellemetlenséget hosszú utazás során sem. Egy pólóruhán nincsenek zavaró gombok, cipzárak vagy gumis részek, amik nyomnak ülés közben.

poloruha nyomtatás
poloruha nyomtatás

A  pólóruha fesztiválra

Végül nincsen nyár fesztivál nélkül, rengeteg zenei program várja a fiatalokat, de az idősebbek előtt is nyitva áll minden program. Mi lehetne menőbb választás, mint egy pólóruha, ami önmagában és fesztiválos stílusú kiegészítőkkel is fantasztikusan mutat? Párosítsd az egyedi mintával nyomtatott ruhádat rövid nadrággal és bakanccsal, elő néhány feltűnő ékszerrel, csatolj egy színes övtáskát és már készen is állsz a fergeteges bulira!

Legyen az idei nyári gardróbod igazán menő! Hogyan érd el? Nem kell hozzá drága dizájner darabokra kiadnod pénzt és az online rendelésekre sem kell heteket várnod. Rendelj tőlünk  pólóruha nyomtatást és akár egyszerre, több, új ruhád is lesz az idei szezonra!

A honlapunkon ki tudod választani az elérhető színekből a kedvenceidet és a méret megjelölése után már csak a minta megtervezése van hátra. Ha minden megvan, nyugodtan dőlj hátra és várd meg, hogy a posta kivigye neked a nyomtatott pólóruhákat vagy vedd át személyesen az üzletben!