Szájmaszk nyomtatás cégek számára is elérhető!

2021. 01. 23. | Hírek

szájmaszk nyomtatás akár egy darab maszk megrendelésével is igénybe vehető! A maszkok immár a jól ismert kiegészítőivé váltak a hétköznapjainknak. Elképzelhető, hogy sosem válhatunk meg tőlük végleg. Mindenesetre nem árt többet is tárolni belőlük, ha szükség lenne rájuk. Szinte mindenhol lehet már kapni szájmaszkokat, nagyon keresett árucikk lett az egyedi kinézetű, mintás, feliratos maszk is. Az egyes cégek is szívesen készíttetnek alkalmazottaiknak logózott maszkokat.

szájmaszk nyomtatás az egyedi maszkok elkészíttetésének eszköze. Amennyiben maszk nyomtatáshoz kutatsz fel partnert, csak keress minket bizalommal! Az egyedi szájmaszk nyomtatás már a szolgáltatásaink között elérhető. Alapvetően két alapszínnel dolgozunk. A szájmaszk nyomtatáshoz rendelhetsz teljesen fekete vagy teljesen fehér maszkot. A maszkok pamutból készülnek, két rétegben gyártják őket, orr résznél merevítővel és fülre akasztható zsinórral ellátva.

A maszkok ennél a leírásnál még semmiben sem különböznek a többi, boltban kapható darabtól. A szájmaszk nyomtatás megrendelése az, ami az egyedi külsőt tudja majd kölcsönözni a maszkoknak. A szájmaszk nyomtatást nyugodtan ránk bízhatod, hiszen mi kifejezetten textil nyomtatással foglalkozunk. Amit eddig pólókon, mezeken, baseball sapkákon végeztünk, azt most kiterjesztettük a szájmaszkokra is. Ez a tapasztalat és felkészültség garantálja, hogy a maszkok esetében is kiváló munkát tudjunk végezni.

A szájmaszk nyomtatáshoz nem kell mást tenned, mint felvenni a kapcsolatot a kollégánkkal és leadni a rendelésedet. A rendeléshez tudnod kell, hogy pontosan hány darab szájmaszkra tartasz igényt, felnőtt vagy gyerek méretűt szeretnél, illetve fekete vagy fehér, esetleg minkét színre kéred a szájmaszk nyomtatást. Végül a maszk mintáját is küld el nekünk a kívánt méretben! A kész termékeket már csak ki kell csomagolni és szét kell osztani az alkalmazottak között!

Gondoskodj kollégáid védelméről, harcolj a vírusok terjedése ellen minőségi maszkok használatával! A szájmaszk nyomtatással kapcsolatban érdeklődj elérhetőségeinken!