Szájmaszk-nyomtatás: készíttess egyedi szájmaszkot!

A szájmaszkok sajnos még egy darabig velünk maradnak, hiszen amíg nem vagyunk tökéletes biztonságban, addig nem nélkülözhetjük őket. Nem kell azonban feltétlenül az unalmas, papírból készült maszkokat hordani, hiszen számtalan egyéb lehetőség is van, amelyekkel színesebbé teheted a megjelenésedet. A szájmaszk-nyomtatás kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy ez a kiegészítő is tükrözze az egyéniségedet, csupán a megfelelő színt és mintát kell megtalálnod hozzá.

Cégünk ugyanis új szolgáltatásként bevezette a szájmaszk-nyomtatást, amelyhez kiváló minőségű, 100% pamutból készült, mosható, így újra felhasználható szájmaszkokat biztosítunk fekete, illetve fehér színben. A maszk dupla réteg pamutvászon, az orrnyeregnél merevítéssel ellátva,és gyakorlatilag bármilyen grafikát kérhetsz rá, ám vedd figyelembe a maszk arcra simulását is, amikor egy ábra mellett döntesz, hiszen az torzulhat.

szájmaszk-nyomtatással nem csak feldobhatod a maszkviselést, de önmagadat is megmutathatod és felismerhetővé teheted. Egy csak rád jellemző minta alapján fel fognak ismerni azok, akik jól ismernek, és azoknak is okozhatsz vidám perceket, akik akkor látnak először. Ehhez csupán egy olyan mintára van szükség, ami a szájmaszkra nyomtatva a lehető legjobban mutat, humoros, esetleg kedves, vagy épp ellenkezőleg, ijesztő. Csakis rajtad múlik, hogy mit választasz, a lényeg, hogy ötletes legyen!

Természetesen nem csak magadnak, de ajándékba is érdemes nyomtatott szájmaszkot rendelned, mert egy jó mintával hatalmas örömet okozhatsz barátaidnak és családtagjaidnak, sőt, akár egy leány-, vagy legénybúcsún is érdemes lehet ugyanolyan szájmaszkokban megjelennetek, hiszen, ha szórakozni mentek, annak viselése bizonyos esetekben kötelező lesz.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a szájmaszk-nyomtatás, válassz, vagy készíts egy grafikát, ami megfelel az ízlésednek, majd rendeld meg tőlünk a választott színben és darabszámban, kedvező áron! Ha kérdésed lenne a szájmaszkokról, vagy a rendelés menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!