Tolltartó nyomtatással egyedi tároló készül az írószereknek

2023. 11. 6. | Hírek

A tolltartó nyomtatással az íróeszközök tárolásához egyedi tartót készíttethetsz velünk. A fényképeid nem is lehetnének jobb helyen.

A tolltartó az iskolás évek egyik jól ismert kiegészítője. Azok közé a használati tárgyak közé tartozik, amik végig kísérik a tanulmányi éveket, egészen az általános iskolától az egyetemig. A tolltartó praktikus kis tároló, amire még ma is szükség van. Annak ellenére is szükség van tolltartóra, hogy korábban csak írószerek voltak a padokon, ma pedig már az elektronikus eszközök használatát sem lehet kizárni az osztálytermekből.

A tollak, ceruzák, radírok, sorkiemelők, körzők olyan írószerek, amiknek továbbra is hasznát lehet venni minden nap. Egy megfelelő méretű, zárható tárolóban jó helyük van, mert nem szóródnak szét a táskában, nem gurulnak le a padról. A hordozható tartó védi a sérülésektől is az írószereket, szállítás közben teljesen épek maradnak.

A tolltartókból változatos a kínálat, a gyerekek választhatnak cipzárosat vagy mágneses zárral működő tartót is. A cipzáros változatok mellett a fém tartók is népszerűek. Ez utóbbiaknak megvan az az előnye, hogy merev falú tárolók, tehát a tankönyvek nem nyomják össze, ellentétben a puha anyagú tolltartókkal. Mit ér egy tároló, ami nem is igazán bírja a kiképzést, szinte csak dísznek van? Olyan tartót válassz az írószereknek, amit nem csak a padon vagy íróasztalon lehet használni, ami nem csupán dísznek van!

A díszítés persze ugyanúgy része az iskolai kiegészítőknek, a dizájnos, mesés darabokért rajonganak a gyerekek.

tolltartó nyomtatás

A fényképes tolltartó egyedi iskolai kiegészítő

Tőlünk nem csak tolltartót tudsz vásárolni, az új kiegészítőt olyan mintával látjuk el, amilyet Te szeretnél. A boltokban, írószer üzletekben nincs lehetőség változtatni egy tolltartó külsején, csak a kínálatban szereplő, kész termékekből lehet válogatni. Mi ennél sokkal többet tudunk ajánlani minden kisiskolásnak.

Az egyik verzió az egyedi fényképes tolltartó. A neve is jelzi, hogy a tőlünk megvásárolt, fém tolltartó tetejére saját fényképet tud kérni a vásárló. A családi kutyus vagy cica aranyos fotóját biztosan szívesen veszi elő minden alkalommal a gyerek, amikor egy ceruzára vagy radírra van szüksége a lecke megírásához.

A gyereknek készüljön ajándék a sulikezdésre vagy kapjon egy új, csodaszép tolltartót születésnapjára. Biztosan szeretné, ha lenne beleszólása abba, hogyan nézzen ki az ajándéka. Döntse el Ő, hogy milyen fotót kapjon az új tolltartó!

Egyedi fényképes tolltartó

Névre szóló tolltartó

A tolltartó a fényképeken túl szöveget is kaphat, de a legjobb mégis az, ha a gyermek neve díszeleg rajta. Egy jól eltalált fotó és mellette a kisiskolás neve olyan kombináció, ami a tolltartót maximálisan egyedivé teszi. Az ilyen tolltartó nem fog elkallódni, mert ha valaki megtalálja, tudni fogja, hogy ki a tulajdonosa. Amellett, hogy senki másnak nem lesz ilyen tartója az osztályban, még a gyerek is jobban vigyáz majd rá. Az ötletet Te hozod hozzánk, mi megvalósítjuk és rányomtatjuk a fémre.

Szánj arra is időt, hogy beszerezd a gyermeked iskolai holmijait, méghozzá egyes darabokat egyedi dizájnnal! A nyomtatás gyorsan elkészül, a kiszállítást intézzük, a minőséget pedig garantáljuk. Neked nem marad más dolgod, csak eldönteni, melyik fotó díszítse az új, iskolai holmit, megtervezni a külsejét az online tervezőnk segítségével és elküldeni nekünk a végleges verziót.

Természetesen tudunk segíteni, ha nem boldogulsz, válaszolunk a kérdésekre, amikre választ szeretnél kapni. Kérd a kollégánk támogatását, keress minket bizalommal az egyik, feltüntetett elérhetőségünkön!