Vászonkép nyomtatás: mitől lesz színvonalas a végeredmény?

2024. 02. 2. | Hírek

Régóta szeretnél vászonképet készíttetni, de tartasz attól, hogy nem jó fotókat választanál? Segítünk, hogy a legjobb képek kerüljenek rá a rendelésedre.

Milyen képekből lesz igényes a vászonkép nyomtatás végeredménye?

A fényképes vászonkép nyomtatás napjainkban népszerű szolgáltatásnak számít. Nem csupán ajándékozással kapcsolatban jöhet szóba, hanem akkor is, ha az ember egyedi fotó dekorációra vágyik. Az üzletekben sok előregyártott vászonképpel lehet találkozni, amelyek kínálatában egyesek biztos nem találják meg az elképzeléseikhez illő darabokat.

A többség számára azért nagyon vonzó ez a lehetőség, mert könnyedén szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Tény, hogy sok minden megvalósítható a vászonkép nyomtatás keretein belül, azonban nem minden fotó alkalmas arra, hogy fel is használják.

Amennyiben a vászonkép nyomtatás nem az elvárásoknak megfelelő fényképek felhasználásával történik, úgy a megrendelőnek lesz hiányérzete a végeredményt látva. A vászonképek fakók, szemcsések, homályosak lesznek ez pedig nagyban rontja a minőséget.

A fényképes vászonkép nyomtatáshoz a legideálisabb fotók azok, amik nagyobb felbontásúak. Szerencsére egyre több fényképezőgép, okostelefon készít kiváló fotókat, így a mostani képekből kifogástalan végeredmény lehet legyártatni.

Lényeges az is, hogy világos fotók legyenek felhasználva, mert a sötét fényképek ez esetben sem mutatnak jól. Könnyen lehet homályos a végeredmény, így pedig a vászonkép nem alkalmas a további felhasználásra.

vászonkép nyomtatás budapest

Mi a helyzet a régi fotókkal?

Sokak rendelésénél felmerülhet az igény arra, hogy régi fotók kerüljenek felhasználásra a vászonkép készítés során. Bizonyos esetekben digitalizálás útján lehet segíteni egy-egy fotó minőségén, viszont a többsége egyáltalán nem ideális a vászonkép nyomtatáshoz.

Ezekből a fotókból nem lehet nagy felbontásút szerkeszteni, mert romlana a kép minősége. A jó hír, hogy mégis van lehetőség arra, hogy felhasználásra kerüljenek, csak nem a teljes vászonképen.

Ha az ember régi fotókban gondolkodik, tanácsos többet összeszedni a családi albumokból, mert alkalmasak arra, hogy montázs készüljön belőlük. Ilyenkor egy vászonképre több kis fénykép kerül, amelyek akár egy teljes mintát, fotót is kirajzolhatnak.

Ezzel még nagyobb hatást lehet elérni, mintha az ember csak szimplán egy fotót választana.

Egyedi design vászonkép nyomtatás keretein belül

vászonkép nyomtatás budapest

Nálunk bátran szabadjára lehet engedni a fantáziát, igyekszünk ügyfeleink igényeit a lehető legrugalmasabban kezelni. Régóta van egy bizonyos elképzelésed, és szívesen megvalósítanád? Szívhez szóló ajándékkal kedveskednél párodnak, szüleidnek, nagyszüleidnek? Vagy az irodádat csinosítanád?

Bármilyen helyzetről is legyen szó, szolgáltatásunknak köszönhetően garantált az egyedi design. Nagy gondot fordítunk a technikai háttérre, hiszen a minőségi végeredményhez a jó fotók mellett természetesen a professzionális berendezésekre is szükség van.

A fő célunk az, hogy lehetőleg minden egyes kívánságot tudjunk teljesíteni. Igyekszünk minden egyes akadályt leküzdeni, így nem okozhatunk csalódást a megrendelőinknek.

Bízd ránk magad és az elképzeléseid, hozd el a legjobb fotókat, és megnézzük, mit tudunk kihozni belőlük Budapest a vászonkép nyomtatásnál.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Garantáljuk, hogy elégedett leszel a vászonképeddel. Ügyfélközpontúak vagyunk, és a rövid határidőket is szem előtt tartjuk.

Ha kérdezni szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.