Kezdőlap

FEDEZD FEL AZ EGYEDISÉG PARADICSOMÁT!

Napjainkban egyedi stílusunk nagyon is meghatározó megjelenésünk szempontjából, és ha szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet, olyan ruhadarabokat, kiegészítőket ajánlott viselni, amelyek kitűnnek a szürke hétköznapok forgatagából.

A népszerű amerikai Fruit of the Loom és a belga B&C ruházati márka széles színválasztéka elérhető különböző méretkekben, mely garantáltan kényelmes, trendi viseletet biztosít.

Egyedi póló rendelés leadásakor többféle pólógyártási technológia közül választhatnak vásárlóink, így a digitális nyomtatástól kezdve a szublimációs eljárásig minden adott a minőségi, egyedi pólógyártáshoz!

Nyomtatott pólóinkat jó minőségű alapanyagokból készítjük el, szem előtt tartva, hogy vásárlóink sokáig tudják viselni egyedi pólóikat.

A Pólóparadicsom által készített egyedi pólók garantálják a feltűnést! Szolgáltatásainkat folyamatosan korszerűsítjük és fejlesztjük annak érdekében, hogy teljes mértékben kielégíthessük ügyfeleink igényeit.

Nem csak ruházati termékeket rendelhetsz, hanem feliratos bögréket, baseball sapkákat, fényképes falinaptárakat és számos egyéb, személyes meglepetésnek és céges ajándéknak is kiváló terméket!

Szeretne egyedi pólót készíttetni? Ne habozzon tovább!

Webáruházunkban folyamatos kedvezményekkel várjuk!

Tréfás kötény, színváltós bögre vagy kismama póló nyomtatás? Nálunk mindent megtalálsz, nézz körül bátran, és rendelj kedved szerint saját részre vagy ajándékba! Az egyedi pólónyomás mellett kiváló ajándék egy kreatívan megtervezett tornazsák, kötény, sapka vagy a választható textil termékeink bármelyike. Emellett bögre, naptár, puzzle és még sok más egyéb ajándéktárgy tehető egyedivé technológiáinkkal. A karácsonyi ajándék már most elkészíthető!

Nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, ezért egyedi termékeink készítésekor arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel!

Hírek

Kőtábla nyomtatás ballagási ajándéknak!

Kőtábla nyomtatás ballagási ajándéknak!

A kőtábla nyomtatás kreatív ötlet ballagási ajándéknak is! A megörökített pillanatok kőre is kerülhetnek a megszokott fotópapír helyett. A ballagás egy igazi mérföldkő mindenkinek az életében. A fiatalok ilyenkor válnak felnőttekké, kilépnek az életbe és saját utat...

Vászonkép nyomtatás családi fényképekből!

Vászonkép nyomtatás családi fényképekből!

Vászonkép nyomtatás családi fotók alapján! Elkészítjük neked a kiválasztott fotó vászonra nyomtatott, minőségi változatát! A legutóbbi születésnapról készült kép, a vakáció szép pillanatai vagy a műtermi családi kép igazán vászonra kívánkozik. A kivitelezést csak bízd...

Póló hímzés logózott munkaruhához

Póló hímzés logózott munkaruhához

A póló hímzés az emblémázott munkaruha megrendeléséhez ajánlott szolgáltatás! Legyen igényes uniformis az alkalmazottaidon minden nap! A póló hímzést nem csak akkor lehet igénybe venni, amikor egyedi ajándékot szeretne rendelni valaki. Az igényes pólóra mindig szükség...