Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hímzés

Az egyedi mintás textiltermékek készítésének legkifinomultabb és legelegánsabb módja a gépi hímzés.

himzes.jpg

Cégünk vállalja szinte bármilyen anyag, felvarró, ruhanemű - kivéve stretch anyagok - egyedi mintázását, logózását és feliratozását, valamint a szükséges hímzőminta elkészítését a személyesen behozott, vagy e-mailben továbbított grafika alapján.

Nálunk a minimális rendelési mennyiség 1 db, így a hímzés nem csak azok kiváltsága, akik nagy tételben szeretnék beszerezni egyedi hímzésű termékeiket, hanem bárki számára elérhető opció. Annak, aki pedig mégis nagy tételben rendelne, 10 darab rendelésétől kezdődően kedvezményes árakat biztosítunk.

egyeb-recovered.jpg

Mi magunk is tudunk alapot biztosítani a hímzéshez: készleten lévő pólóinkból, sapkáinkból, törölközőinkből is rendelhet hímzett darabot.

A hímzendő minta egyaránt leadható előkészített hímző-formátumban (DST), illetve egyéb formátumban (PNG, JPG, PDF, EPS, Corel, Illustrator AI stb.) - utóbbi esetben mi magunk készítjük el a hímzőmintát, melynek átfutási ideje 1-3 munkanap.

strong_kep.png

Az árakat öltésszám alapján kalkuláljuk.

A hímzés minimális mérete 2x2 cm, felső határa pedig 28x28 cm - színek tekintetében pedig egy hímzésben egyszerre 12 színt tudunk alkalmazni, viszont valós színátmenetet nem lehet hímzéssel létrehozni.

telaviv_latvany.jpg

A hímzés ideje függ a mérettől és a minta bonyolultságától. Ha kész van a hímzőminta, egy darab egyszerű, 8-10 cm széles mintát nagyjából 30 perc alatt el tudunk készíteni; egy nagyobb, 24-28 cm méretű mintához kb. 1 órára van szükség.

 

Menüpontok